Leicester City'yi deplasmanda 2-0 mağlup eden Arsenal'in bileği 7 maçtır bükülmüyor

Premier League'in yükselişteki iki takımı 10. haftanın açılış maçında kozlarını paylaştı. Çağlar Söyüncü'nün takımı Leicester City, Londra devi Arsenal'i ağırladı. Milli stoper maça ilk 11'de başladı. 6 maçtır kaybetmeyen Arsenal, 2-0 kazanarak serisini 7 maça çıkardı. Mikel Arteta'nın takımı sezona kabus gibi başlamıştı...

Premier League'in 10. haftası Leicester City-Arsenal maçıyla başladı... Sezona 3'te 0'la başladıktan sonra toparlanan ve Premier League'deki son altı maçında dört galibiyet alıp hiç yenilmeyen Arsenal ise seriyi sürdürdü.

Topçular zorlu deplasmandan 0-2 galip ayrılarak yenilmezlik serisini 7 maça çıkardı. Arsenal'a 3 puanı getiren ilk golleri ilk yarıda Brezilyalı stoper Gabriel ve takımın yeni 10 numarası Emile Smith-Rowe kaydetti. 20 yaşındaki İngiliz milli yıldız Bukayo Sako 100. maçına çıktı.

 

Evindeki son maçta Manchester United'ı 4-2 mağlup eden ve dört maçtır bileği bükülmeyen Leicester City, evinde Manchester City'den sonra Arsenal'e de kaybetti. Arsenal bu galibiyetle puanını 17 yaparken Leicester City 14 puanda kaldı.

Milli stoper Çağlar Söyüncü'nün ilk 11'de oynadığı maçta teknik direktör Brendan Rodgers'ın sahaya sürdüğü kadro şöyle:

Schmeichel; Amartey, Evans, Çağlar; Castagne, Tielemans, Soumaré, Maddison, Thomas; Iheanacho, Vardy.

 Mikel Arteta'nın sahaya sürdüğü 11 şöyle:

Ramsdale; Tomiyasu, White, Gabriel, Tavares; Saka, Partey, Lokonga, Smith Rowe; Aubameyang, Lacazette.

Leicester City'yi deplasmanda 2-0 mağlup eden Arsenal'in bileği 7 maçtır bükülmüyor

Leicester City'yi deplasmanda 2-0 mağlup eden Arsenal'in bileği 7 maçtır bükülmüyor ile ilgili etiketler Arsenal Leicester City premier league Emile Smith Rowe
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.