Legia Varşova 3-3 Real Madrid maç özeti ve golleri izle

Real Madrid Şampiyonlar Ligi'nde 2-0 öne geçtiği Legia Varşova deplasmanından 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. Maçın geniş özetini ve gollerini izleme bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid, Polonya'da Legia Varşova deplasmanına çıktı. Gareth Bale'ın muhteşem golüyle öne geçen İspanyol devi Benzema ile farkı 2'ye çıkarmıştı Lakin seyircisinden mahrum olan ev sahibi ekip Ofoe, Radovic ve Moulin ile bulduğu gollerle 3-2 öne geçti. Son dakikalarda sözü söyleyen ise Kovacic oldu: 3-3.

Legia Varşova ile Real Madrid arasındaki maçın geniş özetini ve gollerini buraya tıklayarak TRTSpor'un internet sitesinden izleyebilirsiniz.

Legia Varşova Real Madrid maç özeti ve golleri izle

Cezası nedeniyle Legia Varşova'nın seyircisiz oynadığı maçın ilk golü 57. saniyede Gareth Bale'ın muhteşem vuruşuyla geldi. 35. dakikada sahneye çıkan Karim Benzema, Real Madrid adına durumu 2-0'a getirse de, 40. dakikada sahneye çıkan Ofoe, attığı şık golle farkı bire indirdi ve ilk yarının sonucunu ilân etti: 1-2.

İkinci yarıda dengeyi kuran Legia Varşova 58. dakikada Miroslav Radovic ile durumu 2-2'ye getirirken, 83. dakikada sahneye çıkan Thibault Moulin, ev sahibi takımı 3-2 öne geçirdi.

Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran Real Madrid, Mateo Kovacic ile 85'te beraberliği yakaladı. Gareth Bale'ın 90+3'te girdiği pozisyonda yaptığı şık vuruşta ise top direkten geri döndü ve iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı.

Bu sonuçla Real Madrid puanını 8'e yükseltse de liderlik koltuğunu Borussia Dortmund'a kaptırırken, Legia Varşova ise gruptaki ilk puanını almış oldu.

Legia Varşova 3-3 Real Madrid maç özeti ve golleri izle ile ilgili etiketler Real Madrid Gareth Bale video Legia Varşova Maç özeti golleri izle
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.