Legend of Zelda: Breath of The Wild 2 merakla bekleniyor... Oyunla ilgili ilginç bilgiler sızdı

Oyun dünyasında çığır açan yapımlardan Legend of Zelda: Breath of The Wild'ın 2022 yılında çıkacak yeni oyunu ile ilgili fragman dışında resmi bir detay açıklanmazken ortaya çıkan bir sızıntı merakla beklenen yapımın detayları konusunda fikirler veriyor. Oyun basınına sızan patentler, oyununda kullanılacak yeni mekaniklerin bazılarını gözler önüne serdi.

Oyun dünyası Legend Of Zelda'nın yeni oyununun çıkışını merakla bekliyor. Nintendo, Lagend Of Zelda: Breath of the Wild 2'nin çıkışı için 2022 yılını işaret ederken geçtiğimiz haziran ayında yayınlanan fragman dışında oyunla ilgili bir detay paylaşılmazken ortaya çıkan bazı sızıntılar yeni oyun konusunda bazı fikirler verebilir.

Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü'nde yayınlanan patentler oyun mekaniği konusunda ayrıntıları içeriyor. 20210370175 numaralı ilk patentte yüksek bir platformdan aşağı iniş yeteneği konusunda fikir veriyor. Oyunun fragmanında yer alan mekanikle söz konusu hareket önceden belirlenmiş bir noktadan değil oyuncu istediği yerde özgürce yapılabiliyor.

Legend of Zelda: Breath of The Wild 2 merakla bekleniyor... Oyunla ilgili ilginç bilgiler sızdı

US20210370178 numaralı ikinci patentte yer alan şema ise oyunun fragmanında görülen bir mekaniği işaret ediyor. Söz konusu patentte nesne, gücün bir ölçü ile temsili ile son hareketinde olduğu gibi, zamanda geriye gidiyor. Söz konusu mekaniğin oyunun fanlarının çok sevdiği bulmacaları çözerken sıkça kullanması bekleniyor.

Legend of Zelda: Breath of The Wild 2 merakla bekleniyor... Oyunla ilgili ilginç bilgiler sızdı - Resim : 2

US20210370179 numaralı üçüncü patente göre, serbest düşüş beklenenden çok daha gelişmiş olacak. Oyunun baş karakteri Link bu mekanikle sadece birkaç pozisyon almakla kalmayacak, aynı zamanda bu sırada yayı ile ateş edebilecek. Link geriye düşme ve aynı zamanda dalma imkanına sahip olacaktır. Bu hava jimnastiği, açıkça paraşütçülerin akrobatik performanslarından ilham alıyor ve serbest düşerken bile yay ile ateş etme olasılığı, havada karizmatik ve heyecan verici dövüşler sunmayı vaat ediyor.

Nintendo Switch'te çıkacak Legend of Zelda: Breath of The Wild 2'nin kesin çıkış tarihi konusunda kesin bir bilgi verilmedi. Nintendo E3 etkinliğinde oyunun 2022 yılında çıkacağını açıklamıştı.

Legend of Zelda: Breath of The Wild 2 merakla bekleniyor... Oyunla ilgili ilginç bilgiler sızdı ile ilgili etiketler link Legend of Zelda: Breath of The Wild 2 patent sızıntı mekanik oyun
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.