Lazzoni Mobilya’dan dijital pazarlamaya büyük yatırım!

Türk kalitesini, özgün tasarımları ile buluşturarak Ankara’dan New York’a kadar uzanan mağazacılık serüvenini, dijital pazarlamaya verdiği destek ile de taçlandıran Lazzoni, satışlarını katladı!

Mağaza satışları ile yurtdışı projelerinin yanı sıra, dijital pazarlamada göstermiş olduğu stratejileri ve başarılı sonuçları sayesinde satışlarında artış sağladı. New York başta olmak üzere, Ankara, İstanbul, İzmir ve Adana mağazaları için Google Adwords ve Sosyal Medya kanallarında özel lokasyonlu reklamları ile müşteri portföyünü genişleten Lazzoni, e-ticaret kanalı olmadan da dijital pazarlama sayesinde müşteri ve satışa katkı sağlamış oldu.

Arama motorunu verimli kullanan dijital pazarlama ekibi, web sitesi üzerinde yaptığı çalışmalar sayesinde markayı üst sıralara taşımayı, markamızı iyi analiz edip, müşteri ile empati kurularak onların isteklerine göre, tamamen müşteri odaklı bir web sitesi inşa ettik ve bu sayede mağaza ile müşteri arasında ki bağı kuvvetlendirmiş olduk.

Buna destek veren stratejilerimizin ise daha efektif kullanılması, satışı arttıran en önemli unsurlardan biri haline gelmesini sağladı.

Osman Ölmez / Marka – Pazarlama

Arama Motoru Optimizasyonunda ise, web sitesinde iyileştirmeler yapılarak, tamamen müşteri ve kullanıcı deneyimini arttırmaya yönelik çalışmalar sağlandı.

Seo iyileştirmeleri yapılan marka Google aramalarında üst sıralara taşındı ve bu sayede binlerce potansiyel müşteri kazanılarak, satışların artmasına katkı sağlandı.

Lazzoni, web sitesinde yapılan önemli iyileştirmeler ve geliştirmeler ile dijital pazarlama alanında yaptığı işlerle 4.247.150 kişiyi web sitesine çekmeyi başararak, 2 dk. 39 sn. boyunca web sitesinde ürünleri inceletmeyi başardı.

Firmanın Amerika tarafında ise 150.769 kişiye erişim sağlandı. Diğer ülkelerde ise (Rusya, Katar, Almanya, İtalya, İngiltere, Fransa, Kanada) %29 oranında erişim sağlanarak, Lazzoni’nin yurtdışı projelerine potansiyel kazandırılmış oldu.

Lazzoni Mobilya’dan dijital pazarlamaya büyük yatırım!

Sosyal Medya kanalında ise hem mağaza odaklı reklamları, hedefli pazarlama stratejisi hem de ürün tanıtmaya yönelik erişim reklam stratejileri sayesinde, Lazzoni’nin sosyal medya hesaplarında etkileşim sağlandı ayrıca markanın web sitesine yönlendirilen müşteriler sayesinde mağazalarının potansiyel müşteri sayısına katkıda bulunuldu.

Gelişen ve globalleşen dünya da, markaların geleneksel medya da hedef kitlesine reklam mesajlarını iletememesi ve hedef kitlenin artık bu mesajlara neredeyse kapalı hale gelmesiyle başlayan süreç, marka stratejilerini yeni medyaya ve dijitalleşmeye çevirmesine kadar uzandı.

Lazzoni’de bu süreç içerisinden sıyrılmayı başararak, ürünlerini hedef kitlesine dijital dünyada sunarak, hem sosyal medya da hem de Google ve web sitesi tarafında potansiyel müşteri kazanmaya yönelik çalışmalarını arttırdı.

ReMarketing çalışmaları ile de müşteri zihninde kalıcılığını koruma odaklı çalışmaları sayesinde, satışa yönelik işler ağırlık kazanmış oldu.

Koltuk Modelleri, yatak modelleri kaliteli modern mobilyalar Lazzoni'de

(Bu bir ilandır)

Lazzoni Mobilya’dan dijital pazarlamaya büyük yatırım! ile ilgili etiketler lazzoni mobilya dijital pazarlama
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.