Lazio'nun genç yeteneği Daniel Guerini trafik kazasında hayatını kaybetti

Lazio'nun 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Daniel Guerini, Roma'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Kazada 68 yaşındaki Mercedes şoförünün de acil olarak hastaneye kaldırıldığı ve durumunun ağır olduğu belirtildi.

Serie A ekiplerinden Lazio'nun 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Daniel Guerini trafik kazasında hayatını kaybetti. Roma'da gerçekleşen kazada ölen genç futbolcu için İtalya'nın birçok kulübü başsağlığı ve destek mesajı yayınladı. 

La Gazetta'daki kaza haberine göre genç futbolcu, bir Mercedes'le kafa kafaya çarpıştı. 68 yaşındaki Mercedes şoförünün de acil olarak hastaneye kaldırıldığı ve durumunun ağır olduğu belirtildi.

Lazio altyapısında yetişen Roma Guerini, Torino, Fiorentina ve SPAL'ın alt yaş kategorilerinde top koşturduktan sonra Ocak ayında yuvaya geri dönmüştü. Guerini, İtalya Milli Takımı formasını U15 ve 16 kategorilerinde 13 kez giymişti.

Lazio'nun genç yeteneği Daniel Guerini trafik kazasında hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Lazio Daniel Guerini
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.