Laura Carter hamile olduğunu bu fotoğrafla ilan etti!

Laura Carter hamile olduğunu takipçilerine çırılçıplak çektiği bu fotoğrafıyla duyurdu.

Moda dünyasını bu aralar annelik heyecanı sardı. Günümüzün en gözde modelleri, şarkıcıları, reality show starları birer birer bebeklerini kucaklamaya hazırlanıyor.
Ağzı burnunda anneler de bu heyecanlarını, çırılçıplak çektikleri fotoğraflarını sosyal medya hesapları üzerinden takipçileri ile paylaşıyor.
Laura-Carter-Main
İlk olarak; 1991 senesinde Demi Moore'un başlattığı hamileyken dergi kapağı olma akımı, günümüze kadar pek çok ünlü kadınla devam etti ve sosyal medya hesapları üzerinden devam ediyor. Ama onların asıl önemli özeliği hamile ve çıplak olmaları. Hamile bir kadın bedeninin nasıl da estetik gözüktüğünü onlar sayesinde öğrendik.
Bu kapak fotoğraflarında aslında iki kişi var. Fotoğrafta görünen, göz dolduran, güzel, ünlü kadın ve görünmeyen, dünyanın en masum insanı olan bir bebek.
laura-carter-at-big-brother-after-party-in-london-07-27-2016_1
Cindy Crawford, Monica Bellucci,Britney Spears, Eva Herzigova, Christina Aguilera, Paula Patton, Mariah Carey, Jessica Simpson, Kourtney Kardashian, Blac Chyna, Ciara, Serena Williams, Candice Swanepoel derken, hamileyken soyunanlar kervanına son katılan isim Reality show starı Laura Carter oldu. (Sözcü)
2016 yılında hakkında çıkan bir habere göre ise Laura Carter, İngiltere'de yayımlanan Big Brother programında Marco Pierre ile ilişkiye girerken çekilen görüntüleri yayımlanmıştı. Erotik içerikler sağlayan site, Laura'nın bir hayli erotik fotoğraflarını yayımladı ve ellerinde seks kasetinin de olduğunu söyledi.
ad_213680747-e1469224650980

Hatta bu site, Laura'nın ünlü pop yıldızı Justin Bieber'la ilişkiye girerken çekilmiş videoları da olduğunu söyledi ve İngiltere'nin ünlü haber sitelerinden The Sun'a 10 bin sterlin karşılığında satmayı teklif etti.

Laura Carter'ın sözcüsü bu iddialar üzerine The Sun'a bir açıklama yaptı ve şu ifadeleri kullandı:

"Laura yaşananlar karşısında şok olmuş durumda ve bizi tehlikeli günlerin beklediğini söyleyebilirim. O kaset yanlış kişiler tarafından bulunmuş olabilir. Yasal olarak bir süreç başlatacağız."

Laura Carter hamile olduğunu bu fotoğrafla ilan etti! ile ilgili etiketler Hamile Bebek Instagram Justin Bieber laura carter baby çırılçıplak big brother the sun marco pierre demi moore
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.