Latif Şimşek saldırı anını anlattı, Cemal Enginyurt ile ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu

tv100 ekranında Demokrat Parti milletvekili Cemal Enginyurt ve koruması tarafından darp edilen gazeteci Latif Şimşek, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına bağlandı. Şimşek, CHP’nin önemli bir ismiyle konuştuğunu ve Cemal Enginyurt’un ihraç istemiyle Disiplin Kurulu’na sevk edildiğini söyledini belirtti.

Demokrat Parti milletvekili Cemal Enginyurt ve koruması, tv100 ekranlarında gazeteci Latif Şimşek'e saldırmıştı.

Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına bağlanan gazeteci Şimşek, Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ve korumasının saldırısında yaşadıklarını anlattı.

"Cemal Enginyurt’un ihraç istemiyle Disiplin Kurulu’na sevk edildiğini söyledi"

Şimşek, "Cemal Enginyurt’un hiçbir açıklaması bana yeterli gelmez, bu saatten sonra özür dilese bile onun özrünü kabul etmem. Biraz önce CHP’nin önemli bir ismiyle konuştum. Cemal Enginyurt’un ihraç istemiyle Disiplin Kurulu’na sevk edildiğini söyledi. İnşallah doğrudur, doğruysa Gültekin Uysal kendine yakışanı yapmış olur ve bu davranış DP’yi, Gültekin Uysal’ı değersiz kılmaz daha değerli kılar." açıklamasını da yaptı.

 

 

 

Latif Şimşek saldırı anını anlattı, Cemal Enginyurt ile ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu ile ilgili etiketler TV100 Darp Cemal Enginyurt Latif Şimşek Demokrat Parti disiplin kurulu ihraç talebi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.