Latif Doğan'ı yıkan ölüm! Annesi Ayşe Doğan hayatını kaybetti

55 yaşındaki şarkıcı-şarkı yazarı Latif Doğan aldığı acı haberle yıkıldı. Latif Doğan'ın bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden annesi Ayşe Doğan vefat etti. Ünlü sanatçı üzücü gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurarak annesinin cenaze töreni bilgilerini de paylaştı.

Latif Doğan, geçtiğimiz Ocak ayında annesi Ayşe Doğan'ın hastane odasından fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak ameliyat olduğunu duyurmuş ve annesi için sevenlerinden dua istemişti. Haziran ayında ise anne Doğan durumunun ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı.

Annesinin hastane odasından bir fotoğraf karesini Instagram hesabından paylaşan Latif Doğan, ''Canım ANA.mız yoğun bakımda siz sevenlerimizden dostlarımızdan tüm şifa bekleyen hastalara ve ANA.mız Ayşe doğan.a DUA ‘larınızı eksik etmeyin'' ifadelerini kullanmıştı.

Latif Doğan'ı yıkan ölüm! Annesi Ayşe Doğan hayatını kaybetti


ACI HABERİ BU SÖZLERLE DUYURDU...

Latif Doğan'ın bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden annesi Ayşe Doğan'dan bugün acı haber geldi. Latif Doğan, annesinin hayatını kaybettiğini duyurdu ve cenaze töreni bilgilerine de yer verdi.

Acı haberi sosyal medyadan paylaşan ünlü sanatçı, annesinin bir fotoğraf karesini Instagram hesabından yayınladı ve altına şu notu düştü:

''ANA.mız Ayşe doğan hakkın rahmetine kavuştu 29.Temmuz cuma günü öğlen namazında besni Tuğsuzlar cami den kaldırılacaktır rahatsızlığı boyunca tüm imkanlarını kullanan doktorlarımız ve sağlık çalışanlarına ziyaret eden arayan .ve sosyal medyadan yazan tüm dostlara sonsuz TEŞEKKÜRLER.DOĞAN AİLESİ''

Latif Doğan'ı yıkan ölüm! Annesi Ayşe Doğan hayatını kaybetti - Resim : 2
Ayşe Doğan, Ocak ayında ameliyat olmuş, Haziran ayında ise yoğun bakıma kaldırılmıştı.

 

 

Latif Doğan'ı yıkan ölüm! Annesi Ayşe Doğan hayatını kaybetti ile ilgili etiketler yoğun bakım Sosyal Medya Latif Doğan Ayşe Doğan cenaze töreni
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.