'Lahmacun-ayranın 150 liraya satıldığı' ünlü mekanda 'mesafe' kavgası!

Sosyetenin uğrak mekanı olan Bodrum'un Göltürkbükü Mahallesi'nde bulunan ünlü işletmede maske mesafe tartışmasında yumruklar havada uçuştu. Lahmacun-ayranın 150 liraya satıldığı işletmede birbirine giren 2 kişi güçlükle ayrıldı.

Bodrum’un en ünlü mekanlarından birinde iddiaya göre maske mesafe kuralı nedeniyle kavga çıktı.

Göltürkbükü sahilinde bulunan işletmede deniz kenarında oturan 2 kişi maske ve mesafe kuralına uymayınca başka bir kişi tarafından uyarıda bulunuldu.

Tartışma bir anda yumruklu kavgaya dönüştü. Yerli ve yabancı turistlerin gözleri önünde birbirine giren 2 kişiyi ayırmak ise ünlü mekanın çalışanlarına düştü.

Lahmacun-ayranın 150 liraya satıldığı Bodrum’un en pahalı mekanlarından bir olan işletmede çıkan kavga cep telefonu kamerasına yansıdı.


İHA

'Lahmacun-ayranın 150 liraya satıldığı' ünlü mekanda 'mesafe' kavgası! ile ilgili etiketler Bodrum sosyal mesafe kavgası sosyal mesafe kovid-19 covid-19

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.