Lady Gaga, 95'inci Oscar Ödül Töreni'ninde makyajsız sahne aldı

Sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden olan ve Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından verilen Oscar Ödülleri'nin 95'incisi Los Angeles'ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Lady Gaga törenin başında giydiği kıyafetini değiştirerek sahneye kot pantolon ve tişört ile makyajsız olarak çıktı.

Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından düzenlenen ve halk arasında Oscar Ödülleri olarak da bilinen Akademi Ödülleri 95. kez sahiplerini buldu. Jimmy Kimmel'in sunuculuğunda Los Angeles’taki Dolby Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen ödül töreninde ünlü şarkıcı Rihanna ve Lady Gaga performans sergilerken, Kimmel'in sahneye "The Banshees of Inisherin" filminde rol alan eşekle çıkması ilginç anların yaşanmasına neden oldu.

 

SAHNEYE MAKYAJSIZ VE KOT PANTOLONLA ÇIKTI


Geceye müzisyen ortağı Bloodpop’la katılan Lady Gaga, Oscar Ödülleri töreninde en çok konuşulan isimler arasında yer aldı. Amerikalı şarkıcı Lady Gaga (36) ilerileyen dakikalarda, törenin başında giydiği siyah şık kıyafetini değiştirerek sahneye kot pantolon, tişört ve spor ayakkabı ile çıktı.

Lady Gaga, 95'inci Oscar Ödül Töreni'ninde makyajsız sahne aldı - Resim : 2


Ayrıca Gaga, sahneye çıkarken makyajını da sildi. Kırmızı halıda şık elbisesi, saçı ve makyajıyla tüm meraklı bakışları üzerine toplayan şarkıcı, sade ve doğal haliyle de beğeni topladı.

Lady Gaga, 95'inci Oscar Ödül Töreni'ninde makyajsız sahne aldı - Resim : 3 

Californiya merkezli Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'da Los Angeles'ta verilmeye başlanan ve halk arasında Oscar Ödülleri olarak da bilinen Akademi Ödülleri, sinema dünyasında uluslararası bir başarı semboli olarak kabul ediliyor. Ödüle layık görülen kişi ve eserler sinema profesyonellerinden oluşan akademi üyelerinin oylarıyla belirleniyor.

İşte Lady Gaga'nın çok konuşulan tarzı:

Lady Gaga, 95'inci Oscar Ödül Töreni'ninde makyajsız sahne aldı - Resim : 4

Lady Gaga, 95'inci Oscar Ödül Töreni'ninde makyajsız sahne aldı - Resim : 5

Lady Gaga, 95'inci Oscar Ödül Töreni'ninde makyajsız sahne aldı - Resim : 6

Lady Gaga, 95'inci Oscar Ödül Töreni'ninde makyajsız sahne aldı - Resim : 7

 

Lady Gaga, 95'inci Oscar Ödül Töreni'ninde makyajsız sahne aldı ile ilgili etiketler Lady Gaga Oscar Oscar Ödülleri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.