La Liga, dünyanın en uzun isimli kulübü Clwb Pêl Droed Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch Football Club ile sponsorluk anlaşması imzaladı

La Liga, Clwb Pêl Droed Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch Football Club ile iş birliği anlaşması yapıldığını açıkladı.

İspanya futbol ligi La Liga, dünyanın en uzun isimli kulübüyle sponsorluk anlaşması yapıldığını açıkladı.

Galler ekibi Clwb Pêl Droed Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch Football Club 'a 1 yıllık forma sponsoru olan La Liga, bu anlaşmayı X hesabı üzerinden bir videoyla duyurdu.

Llanfairpwll FC, Galler'in güneyinde bulunan Anglesey isimli adanın bir takımı. Kulüp, 1899'da kurulmuş. İsmi ise Anglesey adasının güneyinde yer alan Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch kasabasından geliyor.

Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch Futbol Kulübü, dünyanın en uzun ismine sahip olan futbol kulübü olma özelliğini taşıyor.

La Liga, dünyanın en uzun isimli kulübü Clwb Pêl Droed Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch Football Club ile sponsorluk anlaşması imzaladı ile ilgili etiketler futbol La Liga
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.