La Case De Papel'de 'İstanbul' sürprizi!

Türkiye'de geniş bir hayran kitlesi yakalayan La Casa De Papel dizisinin üçüncü sezonunda kadroya İstanbul isimli bir Türk oyuncunun dahil olabileceği konuşuluyor. İddialara göre en güçlü aday ise Nesrin Cavadzade.

Geçtiğimiz günlerde La Casa De Papel'in 2019'da 3. sezonunun ekrana geleceğin sizlere aktarmıştık. Şimdiyse La Casa De Papel ile ilgili çok önemli iddialar ortaya atıldı. İddialara göre La Casa De Papel'in yapımcıları yeni sezonda kadroya bir Türk oyuncuyu dahil edebilir. Dizide, İstanbul isimli Türk bir karakterin yer alacağı ve en güçlü adayın ise Nesrin Cavadzade olduğu söyleniyor.

 

KONUK OYUNCU OLARAK YER ALACAK

Karakterlerin isimlerinin şehir adlarından oluştuğu diziye 'İstanbul' adıyla yeni bir oyuncu katılabilir. Bu Türk, dizinin 2-3 bölümünde konuk oyuncu olarak yer alacak.

Yapımcıların kafasındaki ismin ise Nesrin Cavadzade olduğu söyleniyor. İspanyol yönetmen Nacho Ruiperez'in filminde rol alan 35 yaşındaki oyuncu, bunun için İspanyolca öğrenmişti.

La Case De Papel'de 'İstanbul' sürprizi! ile ilgili etiketler La casa de papel İstanbul kim oynayacak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.