La Casa De Papel 5. sezon neden yok? La Casa De Papel 5. sezon 2. kısım ne zaman? İşte final tarihi

İzlenme rekorları kıran dünyaca ünlü yapım La Casa De Papel 5. sezon 2. kısım uzun bir süredir bekleniyor. Dizinin bu sezon itibariyle final yapacağı daha önceden açıklanmıştı. Beşinci sezonun ilk yarısı 3 Eylül'de ikinci yarısı yani son 5 bölüm 3 Aralık'ta yayınlanacağı söylendi. Peki La Casa De Papel 5. sezon bu akşam var mı?

Yeni bölümleri merakla beklenen ve 5. sezonuyla final yapacak olan dünyaca ünlü dizi La Casa De Papel bu akşam var mı, dizinin son 5 bölümü ne zaman yayınlanacak soruları da merak ediliyor. Daha önce sezonun ilk yarısı 3 Eylül'de yayınlanmıştı. Kalan 5 bölümün ise 3 Aralık akşamı yayınlanması bekleniyordu. Ancak henüz dizi ekran gelmedi.

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON 2. KISIM YAYINLANDI MI?

Sıkı takipçileri tarafından merakla beklenen La Casa De Papel 5. sezon 2. kısım 3 Aralık'ta yayınlandı. Kalan 5 bölümün de gösterime girmesiyle birlikte La Casa De Papel final yaptı.

La Casa de Papel'in Berlin karakteri için özel dizi duyuruldu | Teknoloji  Haberleri

Ekip 100 saatten uzun süredir İspanya Merkez Bankası'nda kapalıdır. Lizbon'u kurtarmayı başarmış olsalar da aralarından birini kaybetmelerinin ardından onları karanlık zamanlar bekler. Sierra Profesör'ü yakalamıştır ve ilk kez Profesör'ün bir kaçış planı yoktur. Tam artık başka sorun çıkamazmış gibi göründüğü sırada, şimdiye dek karşılaştıklarından çok daha güçlü bir düşman olay yerine gelir. Artık karşılarında ordu vardır. Tarihin bu en büyük soygunu sona yaklaşırken, banka hırsızlığı olarak başlayan olaylar savaşa dönüşecektir.

La Casa De Papel 5. sezon 2. kısım neden yayınlanmadı? 2021 LCDP son 5  bölüm final ne zaman yayınlanacak?

Tokyo öldü mü sorusu da cevabını buldu. Son bölümde üzerindeki el bombalarını patlatarak çevresindeki askerleri etkisiz hale getirmeyi başaran Tokyo'nun yeni bölümlerde yer almaması bekleniyor.

La Casa De Papel 5. sezon neden yok? La Casa De Papel 5. sezon 2. kısım ne zaman? İşte final tarihi ile ilgili etiketler La casa de papel la casa de papel 5. sezon 2. kısım la casa de papel 5. sezon ne zaman la casa de papel final
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.