La Casa De Papel 3.sezon 1.bölüm izle! Yeni bölüm yayınlandı!

La Casa De Papel 3.sezon 1.bölüm izle! İzleyicilerin büyük bir heyecanla beklediği La Casa De Papel'in 3.sezonu bugün Netflix'te yayınlandı. Dizinin senaristi Alex Pina, diziye Ankara isimli bir karakter düşündüklerini açıkladı. İspanyol dizisinin yayınlanması ile izleyicilerin bekleyişi sona erdi. Detaylar haberimizde...

La Casa De Papel 3.sezon 1.bölüm izle! Dizide karakterlerin isimleri Rio, Nairobi, Tokyo, Helsinki ve Denver gibi şehir adlarından oluşuyor. La Casa De Papel ilk iki sezonuyla büyük yankı uyandırdı. İzleyiciler büyük bir merakla 3.sezonu beliyordu. 19 Temmuz'da yayınlanacağı söylenen La Casa De Papel'in yeni bölümleri Netflix'te yayınlandı. Merak edilen detaylar haberimizde...

La Casa De Papel'in yeni sezonu Netflix platformunda yayınlandı. Netflix'ten diziyi izlemek için dijital platforma üye olmanız gerekmektedir. Netflix izleyicilere bir fırsat sunuyor. Netflix'e yeni üye olanlar 30 gün boyunca ücretsiz deneme sürümünü kullanabiliyor.

Netflix için tıklayınız!

LA CASA DE PAPEL OYUNCULARI

Alvaro Morte - El Profesor

Ursula Corbero - Tokyo

Miguel Herrán - Rio

Pedro Alonso - Berlin

Darko Peric - Helsinki

Jaime Lorente - Denver

Esther Acebo - Stockholm

Alba Flores - Nairobi

ANKARA SÜRPRİZİ!

Farklı konusuyla ilgi çeken fenomen dizi La Casa de Papel, 3'üncü sezonuyla 19 Temmuz'da Netflix'te yayınlanacak. Dizi kültürü dergisi Episode'a konuşan dizinin yaratıcısı ve senaristi Alex Pina çeşitli açıklamalarda bulundu.

Pina, aylarca konuşulan İstanbul karakteri hakkında açıklama yaptı. Efsane dizinin senaristi dizide İstanbul değil Ankara karakteri planladıklarını anlattı.

"TÜRK OYUNCULARLA GÖRÜŞMEDİK"

Pina, "Ankara isminde bir kadın karakter fikri oluşmaya başlamıştı. Ankara rolü için bazı oyuncularla görüştük ama yapım aşamasında vazgeçtiğimiz karakterlerden biri oldu. Bazı oyuncularla görüştük ama hiç Türk oyuncuyla görüşmedik" dedi.

 Üçüncü sezonuyla 19 Temmuz’da Netflix’te yayınlanacak olan son yılların fenomen dizisi La Casa de Papel'in yaratıcısı ve senaristi Alex Pina, diziye Ankara isimli bir karakter düşündüklerini ve bunun için bazı oyuncularla görüşmeler yaptıklarını söyledi.

La Casa De Papel 3.sezon 1.bölüm izle! Yeni bölüm yayınlandı! ile ilgili etiketler La casa de papel
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.