KYK GSB Wifi Çıkış 2023

KYK Wifi çıkış linki Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun kullandığı genel ağdır. Öğrencilerin sıklıkla kullandığı böylesine büyük bir ağ üzerinde çıkışlarda zaman zaman sorunlar yaşanmaktadır. GSB Wifi Çıkış işlemi nasıl gerçekleştirilir?

GSB Wifi çıkış linki Kredi ve Yurtlar Kurumu’nda kalan öğrenciler için çok önemlidir. KYK Wifi çıkış sorununun çözümü olarak bu yazımız içerisinde detaylara yer vererek adım adım tüm seçenekleri aktaracağız.

GSB Wifi Nedir?

KYK yurtlarında kalan öğrencilerin kullandığı genel ağ olan GSB Wifi üzerinden zaman zaman bazı sorunlar baş göstermektedir. Özel bir bağlantı olan KYK Wifi ağında yapılan tüm işlemlerin kayıtları log adı altında tutulmaktadır. GSB Wifi çıkış işlemleri de zamanlama olarak IP adresleri ve kullanılan tüm web siteleri kayıtlanarak bu durum e-Devlet sistemi üzerinden yasal anlamda bağlanıldığında teyit edilerek işleme alınır.

GSB Wifi Çıkış Yapma

KYK Wifi çıkış işlemleri yurtlarda kalan öğrenciler için sağlanan ücretsiz bir internet servis projesidir. Üniversite öğrencilerinin ihtiyaçlarını karşılamak adına kullanılan GSB Wifi hizmeti yurtlardaki ağın ortak adıdır ve bu ağa sadece bir cihaz ile bağlanılabilinmektedir.

Normalde oldukça basit bir işlemle GSB Wifi ağından çıkılabilinse de bazı teknik problemler buna engel olabilmektedir.

☑️ Cihazınızdan Wifi Unut kısmına tıklasanız dahi 4 saat sonunda otomatik çıkış gerçekleştirilecektir. Yani aslında Ağı Unut demek ağdan sizi direkt olarak çıkarmayacaktır.

☑️ Wifi.gsb.gov.tr ağına erişmemenizin temel nedenleri arasında bu ağa Wifi ile bağlanmaya çalışmanızdan dolayıdır. 3G/4G ya da mobil internet ile bu ağa balandıysanız bu ağa girememeniz oldukça normaldir.

☑️ Oturumunuz otomatik olarak açılıp kapanıyorsa cihazınızın Wifi ayarlarını sıfırlayarak ardından da sertifika yükleme işlemini gerçekleştirin.

☑️ Ağdan çıkarken sistem sizi eğer ki algılamıyorsa “Max Cihaz Hatası” hatasına maruz kalıyorsanız “Servisi Durdur” fonksiyonu ile bu sorunu ortadan kaldırarak çözebilirsiniz.

☑️ Bazı durumlarda “Cihaz Sayısı Giriş Hakkı Dolu” uyarısı ile karşı karşıya kalıyorsanız “Durdur” yaparak ardından da bilgisayardan KYK Wifi ağına giriş yapın. Sonrasında ise “Durdur” yapıp tıklayarak bu süreç zarfında kesinlikle telefondan sayfayı kapatmamanız gerekmektedir. Bu işlemin sonrasında GSB WiFi işlemi başarıyla gerçekleşmiş olacaktır.

☑️ Eğer sorunlarınız devam ediyorsa GSB Wifi çıkış noktasında hatalara rağmen şifre sıfırlama işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

KYK WiFi Çıkış Ekranı Gelmiyorsa

GSB Wifi çıkış ekranının gelmemesi durumunda bilgisayarınızdan ağa tekrardan bağlanmayı deneyin. GSB ağına bağlanmanın tek yolu burada sadece Wifi’den de geçmektedir.

Yinede çıkış işlemi yapamıyorsanız telaşlanmadan 8 saat sonunu bekleyerek sistemin sizi otomatik olarak atmasını bekleyeceksiniz.

KYK GSB Wifi Çıkış 2023 ile ilgili etiketler WiFi GSB KYK
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.