Kuzgun dizisinin setinden ilk fotoğraf geldi!

Başrollerini yakışıklı oyuncu Barış Arduç ve Burcu Biricik'in paylaştığı Kuzgun dizisinden ilk kare yayınladı. Başarılı oyuncular, yeni yapımın çekimleri için yoğun bir tempoda çalışmaya devam ediyor.

Star TV'nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi 'Kuzgun'un çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Barış Arduç ve Burcu Biricik'in başrollerini paylaştığı Kuzgun dizisi setinden ilk kare de yayınlandı.

KUZGUN DİZİSİNDEN İLK KARE GELDİ

Başrollerini; Barış Arduç ve Burcu Biricik'in paylaştığı 'Kuzgun'un kadrosunda Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen gibi usta oyuncular yer alıyor. Yönetmenliğini Bahadır İnce'nin yaptığı Kuzgun'un, senaryosunu Uluslararası Emmy Ödüllü 'Kara Sevda' dizisini de kaleme alan Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz yazıyor. Hayranlarının merakla beklediği dizide ilk kare ise dün paylaşıldı.

Kuzgun dizisinin setinden ilk fotoğraf geldi!

BARIŞ VE BURCU BAŞROL PAYLAŞIYOR

Hikayesi İstanbul'da geçecek dizinin ilk iki hafta çekimleri Kapadokya bölgesinde gerçekleştirildi. Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan dizide; Barış Arduç 'Kuzgun', Burcu Biricik de 'Dila' karakterlerini canlandırıyor.

BARIŞ 20 YIL SONRA İNTİKAM ALACAK

Barış Arduç dizide polis olan babası Yusuf Cebeci'nin intikamını almak için 20 yıl bekleyen 'Kuzgun' karakterine hayat verecek.

Kuzgun, çocuk yaşlarda ailesinden koparıldıktan sonra 'Akça' adıyla başka bir kimlikle yaşamıştır. Korumalık yapan Kuzgun, babasının ve yaşayamadığı çocukluğunun intikamını almak için İstanbul'a dönmeye karar verir.

Kuzgun dizisinin setinden ilk fotoğraf geldi! - Resim : 2

BURCU, BARIŞ'IN ÇOCUKLUK AŞKINI OYNAYACAK

Güçlü hikayesiyle dikkat çeken dizide Burcu Biricik ise Kuzgun'un çocukluk aşkı Dila Bilgin'e hayat verecek. Avukatlık yapan Dila ile Kuzgun'un yolları yıllar sonra yeniden kesişecek. Aksiyon sahneleriyle dikkat çekecek olan dizide sık sık Dila ve Kuzgun'un çocukluk yıllarına da yer verilecek.

Kuzgun dizisinin setinden ilk fotoğraf geldi! ile ilgili etiketler Barış Arduç Burcu Biricik kuzgun
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.