Kuzey Marmara Otoyolu'nda trafik kontrollü olarak ilerliyor

Şiddetli kar yağışı ve zincirleme kaza sebebiyle kapanan Kuzey Marmara Otoyolu, yaklaşık 17 saat sonra tek yönlü trafiğe açıldı. Bölgede mahsur kalan İHA ekibi de kurtarıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu Yassıören mevkiinde geçtiğimiz gün öğle saatlerinde yaklaşık 30 aracın karıştığı zincirleme kaza nedeniyle yol trafiğe kapanmıştı. Etkisini arttıran ve gece boyunca devam eden kar yağışı, bölgedee çok sayıda aracın mahsur kalmasına sebep olmuştu.

TEK ŞERİT HALİNDE GEÇİŞ

Ekiplerin gece boyunca yaptığı çalışmalar sonucunda yol yaklaşık 17 saat sonra kontrollü olarak trafiğe açıldı. Yolda yapılan kar küreme çalışmalarının ardından jandarma ekipleri Çatalca istikametine tek şerit halinde geçişlere izin verdi.  Bölgede mahsur kalan İHA ekibi de kurtarıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda trafik kontrollü olarak ilerliyor

Kazanın meydana geldiği İstanbul istikametinde ise araç kaldırma çalışmalarının devam ettiği ve yolun önümüzdeki saatlerde trafiğe açılacağı öğrenildi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda trafik kontrollü olarak ilerliyor ile ilgili etiketler kuzey marmara otoyolu kar yağışı kapalı yollar açılan yollar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.