Kuzey Marmara Otoyolu açıldı mı? Geçiş ücreti ne kadar?

Kuzey Marmara Otoyolu açıldı mı? Geçiş ücreti ne kadar? Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımı ile açılacak olan Kuzey Marmara Otoyolu açıldı mı? Kuzey Marmara Otoyolu giriş ücretleri ne kadar?

Kuzey Marmara Otoyolu açıldı mı? Geçiş ücreti ne kadar? 19 Aralık 2020 Cumartesi günü  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferans yöntemiyle katıldığı Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi olan İzmit-Akyazı bölümünün (6. kesim) açılış töreni bugün gerçekleşti. Uzun zamandır tamamlanması beklenen Kuzey Marmara Projesi (6. Kesim) açılışı büyük ses getirdi. Vatandaş açılışın ardından Kuzey Marmara Otoyolu geçiş ücreti ne kadar olacak araştırmaya başladı.

Kuzey Marmara Otoyolu Geçiş Ücreti?

 

Yeni açılan Marmara Otoyolu ücreti ne kadar sorusunun  cevabını araştırdık. Araç cinsi ve modeline göre fiyatlar değişkenlik gösteriyor. https://www.avrupaotoyolisletmesi.com/ adresinden araç cinsi, giriş ve çıkış nokta bilgilerini de ayarlayarak ücretinizi hesaplaya bilirsiniz.

Kuzey Marmara Otoyolu Geçiş Ücreti Hesaplamak İçin Tıklayınız.

Kuzey Marmara Otoyolu açıldı mı? Geçiş ücreti ne kadar?

"Ticaretin kalbinde yer alan bölgeyi kuşatan ulaşım koridorunu tamamlamış oluyoruz"

Bakan Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu'nun sadece Marmara'nın değil tüm Avrasya Bölgesi'nin ulaşımında ve ticaretinde hayati bir rol oynayacağını dile getirerek şöyle devam etti:

"İki kıtayı birbirine bağlayan, Avrasya'nın lokomotifi Marmara'nın itici gücü Kuzey Marmara Otoyolu sayesinde araçların şehir içi trafiğine girmeden yüksek standartlı, kesintisiz, emniyetli ve konforlu bir yol ile transit geçişi sağlanacaktır. Kısım kısım kullanıma açılan otoyolumuzun daha önce hizmete aldığımız 320 kilometrelik kesimlerinden sonra bugün de İzmit 1 Kavşağı-Akyazı arasında yer alan 73 kilometre uzunluğu ile son ve en uzun kesimini hizmete alarak 400 kilometre uzunluğundaki Kuzey Marmara Otoyolu'muzun tamamını hizmete açıyoruz. Böylelikle ticaretin kalbinde yer alan bu bölgeyi kuşatan bir ulaşım koridorunu tamamlamış oluyoruz."

Karaismailoğlu, 6. kesimde 4 viyadük, 64 köprü, 22 üst geçit, 20 alt geçit, 179 menfez olmak üzere toplam 289 yapının bulunduğunu, otoyolla yüksek standartlara sahip, dünyaya örnek ve tasarrufun önünü açan bir projenin hayata geçirildiğini bildirdi.

Kuzey Marmara Otoyolu açıldı mı? Geçiş ücreti ne kadar? ile ilgili etiketler Kuzey Marmara Otoyolu ücreti ne kadar geçiş ücreti açıldı mı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.