Kuzey Irak'a hava harekatı! PKK'nın 4 kampı vuruldu...

TSK'dan yapılan son dakika açıklamasına göre; Kuzey Irak'taki Zap, Sinath-Haftanin, Hakurk ve Kandil bölgelerinde bulunan PKK kamplarına yönelik hava harekâtı düzenlendi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Kuzey Irak'taki Zap, Sinath-Haftanin, Hakurk ve Kandil bölgelerinde bulunan PKK kamplarına yönelik hava harekâtı düzenlendiğini açıkladı.

TSK'dan yapılan açıklamada, 12 Kasım 2017 tarihinde Irak kuzeyindeki Zap, Sinath-Haftanin, Hakurk ve Kandil bölgelerinde bulunan PKK kamplarına yönelik hava harekâtı icra edilmiş, bölgede bölücü terör örgütü tarafından kullanıldığı tespit edilen barınak, silah mevzi ve silah mühimmat depoları imha edilmiştir"denildi.

Harekâta katılan uçakların emniyetle üslerine döndükleri bildirildi.

Kuzey Irak'a hava harekatı! PKK'nın 4 kampı vuruldu... ile ilgili etiketler TSK Kuzey Irak PKK Hakurk Kandil hava harekatı zap sinath-haftanin
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.