Kuyumcu geliştirdiği sistem ile hırsızlara geçit vermiyor!

Kahramanmaraş'ta bir kuyumcu altınlarını korumak için bir sistem geliştirdi. Bu sistem sayesinde gün sonu altınları toplama zahmetine girmiyor ve hırsızlardan korumuş oluyor. Kuyumcu mağazasında geliştirilen bu sistem sosyal medyada gündem oldu.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde bir kuyumcu gün sonu altınlarını toplamak için kullandığı raylı sistem görenleri hayrete düşürdü. Altınları tek tek toplama zahmetine girmeden bu raylı sistem ile en alt raftan başlayarak altınları en üst rafa taşıyor. Altınları raylı sistem ile gizli üst bölmeye taşıyan kuyumcu, olası hırsızlığa karşı bir önlem aldığı görülüyor.

Videoda, katman katman raflar, otomatik sistem ile tek tek katlanarak üstteki gizlenmiş alana doğru bir bütün haline geliyor. Hırsızlara geçit vermeyen bu yöntem sosyal medyada kısa sürede viral oldu. İşte izleyenleri hayrete düşüren o video;

Kuyumcu geliştirdiği sistem ile hırsızlara geçit vermiyor! ile ilgili etiketler Kahramanmaraş Kuyumcu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.