Kuveyt'ten kalkan uçak Trabzon'da acil iniş yaptı: Havalimanı uçuşa kapatıldı

Bu sabah Kuveyt'ten havalanan Cezire Havayollarına ait uçak, Trabzon semalarındayken gelen bomba ihbarı üzerine Trabzon Havalimanına acil iniş yaptı. Polislerin yaptığı incelemede patlayıcıya rastlanmazken uçuşa kapatılan pist yeniden açıldı.

Kuveyt'ten havalanan ve bomba ihbarı üzerine Trabzon Havalimanı'na acil iniş yapan Cezire Havayolları'na ait uçaktaki yolcular tahliye edilirken, uçakta da arama başlatıldı.

Kuveyt'ten kalkan uçak Trabzon'da acil iniş yaptı: Havalimanı uçuşa kapatıldı

Bu sabah Kuveyt'ten havalanan Cezire Havayolları'na ait uçak, Trabzon semalarındayken gelen bomba ihbarı üzerine Trabzon Havalimanı'na acil iniş yaptı.

Kuveyt'ten kalkan uçak Trabzon'da acil iniş yaptı: Havalimanı uçuşa kapatıldı - Resim : 2

Özel Harekat Polisi inceleme başlatırken, havalimanı geçici olarak uçuşa kapatıldı. Tek tek üst araması yapılarak uçaktan tahliye edilen yolcular havalimanı içine alınırken, yolcuların bagajları da mobil x-ray'den geçirilerek kontrol edildi.

ŞU ANA KADAR BİR PATLAYICIYA RASTLANILMADI

Bomba imha ekiplerinin uçakta yaptıkları aramalarda şu ana kadar bir patlayıcıya rastlanılmazken, uçuşa kapatılan pist ise hava trafiğine yeniden açıldı.Kuveyt'ten kalkan uçak Trabzon'da acil iniş yaptı: Havalimanı uçuşa kapatıldı - Resim : 3

Kuveyt'ten kalkan uçak Trabzon'da acil iniş yaptı: Havalimanı uçuşa kapatıldı ile ilgili etiketler uçak Trabzon kuveyt bomba ihbarı acil iniş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.