Kuveytli kaynaklar: İsrail, 48 saat içinde İran'ı vurabilir!

İsrail ordusunun, Umman kıyılarında İsrail'e ait bir tankere yapılan saldırıya yanıt vermek için, İran hedeflerinin bir listesini hazırladığı iddia edildi. Kuveyt İstihbaratı'na göre ise İsrail, 48 saat içinde İran'ı vuracak. İsrail, saldırı planı için ABD ve İngiltere'den onay aldı.

İsrail ordusunun, geçtiğimiz günlerde Umman kıyılarında İsrail'e ait bir tankere yapılan saldırıya yanıt vermek için İran hedeflerinin bir listesini hazırladığı iddia edildi.

Kuveyt gazetesi El-Ceride, 29 Temmuz’da Umman açıklarında İsrailli nakliye şirketine ait gemiye yönelik saldırının göz ardı edilmeyeceğini ve buna karşılık İsrail’in “acı bir darbe vuracağını” öne sürdü.

ABD VE İNGİLTERE'DEN İSRAİL'İN SALDIRI PLANINA ONAY

Bu konuda İsrail’le ABD arasındaki temasların hızlandığını söyleyen gazete, ABD ve saldırıda vatandaşı öldürülen İngiltere’nin, İsrail’in bu yanıtına yeşil ışık yaktığını vurguladı.

İsrail merkezli Jerusalem Post da El-Ceride’ye dayandırdığı haberinde, misillemenin Bender Abbas Limanı’nı hedef almak, İran kıyılarına yakın gemileri imha etmek veya bir İran savaş gemisini vurmak gibi birkaç kilit hedefe karşı olabileceğini öne sürdü.

İDDİA: KUVEYT İSTİHBARATI UYARDI: İSRAİL 48 SAAT İÇİNDE VURABİLİR!

Ayrıca bazı kaynaklar, Kuveyt İstihbaratı'nın, İsrail'in İran'ı 48 saat içinde vurmasının muhtemel olduğunu raporladığını iddia etti. Rapor, Arap devletlerini uyarma amacıyla bazı ülkelerle de paylaşıldı.

Kuveytli kaynaklar: İsrail, 48 saat içinde İran'ı vurabilir! ile ilgili etiketler İsrail İran Saldırı İstihbarat kuveyt plan liste
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.