Kutsi rol arkadaşının annesi ile evlendi

Benim Adım Melek dizisinin başrol oyuncusu şarkıcı Kutsi, birlikte rol aldığı çocuk oyuncunun annesi ile sürpriz bir şekilde evlendi. Kutsi ile 4 aydır birlikte olduğu Sibel Ülker'in nikahlarını Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kıydı. Kutsi uğruna ilk eşinden ayrıldığı ve tam 8 yıl birlikte olduğu Feyza Çıpa'dan ise "evliliğe hazır değilim" diyerek ayrılmıştı.

TRT 1'de yayınlanan Benim Adım Melek dizisinin başrol oyuncularından şarkıcı ve bestekar Kutsi, dizide birlikte rol aldığı çocuk oyuncu Poyraz Ar'ın annesi Sibel Ülker ile dünya evine girdi. Dizinin çekimlerinin gerçekleştirildiği Gaziantep'teki nikah törenine çiftin yakın arkadaşları ve dizi ekibi katıldı.

Kutsi'nin 4 aydır birlikte olduğu Sibel Ülker ile sessiz sedasız gerçekleşen nikahını Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kıydı.

Kutsi rol arkadaşının annesi ile evlendi

Sürpriz aşk ise geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Kutsi ile Sibel Ülker'in gözlerden uzak yaşadıkları bu aşkın 4 ay gibi kısa bir sürede evlilikle sonuçlanması magazin dünyasında da şaşkınlıkla karşılandı.

Kutsi rol arkadaşının annesi ile evlendi - Resim : 2

Sebebi ise Kutsi'nin daha kısa süre önce 'evliliğe hazır değilim' diyerek Feyza Çıpa ile olan 8 yıllık birlikteliğini bitirmiş olmasıydı. 

Oysa Kutsi, evliliğe hazır olmadığını söylediği Feyza Çıpa uğruna ilk evliliğini sonlandırmıştı.

Kutsi rol arkadaşının annesi ile evlendi - Resim : 3

Çıpa 8 yıllık birlikteliğin ardından yaşanan ayrılığı şu sözlerle duyurmuştu:

"Kutsi ile yollarımızı ayırdık. Bundan sonraki süreçte adımın onunla aynı cümlede geçmesini dahi istemiyorum ve basın mensubu arkadaşlarıma bu konuda gösterecekleri saygı için şimdiden teşekkür ediyorum."

Kutsi rol arkadaşının annesi ile evlendi ile ilgili etiketler nikah Fatma Şahin Gaziantep Benim Adım Melek kutsi feyza çıpa sibel ülker
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.