Kütahya'da cinayet gibi kaza! Devrilen traktörde 2 ölü 2 yaralı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde meydana gelen traktör kazasında 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Traktörde yolcu olarak bulunan G.T.'nin ve 12 yaşındaki E.T'nin hayatlarını kaybederken, yaralılarda küçük kırıkların ve ezilmelerin meydana geldiği, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza, Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Göynük köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, oğlu, gelini ve torunu ile araziye giden R.T. (75) idaresindeki 55 PG 552 plakalı traktör freninin boşalması üzerine devrildi. İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kütahya'da cinayet gibi kaza! Devrilen traktörde 2 ölü 2 yaralı

YARALILAR AMBULANSLA HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Sağlık görevlileri traktörde yolcu olarak bulunan G.T.'nin (43) hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan Mehmetçik Ortaokulu öğrencisi 12 yaşındaki E.T. ile babası C.T. ve dedesi R.T. ambulansla Gediz Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Kütahya'da cinayet gibi kaza! Devrilen traktörde 2 ölü 2 yaralı - Resim : 2

12 YAŞINDAKİ ÇOCUK TÜM ÇABALARA RAĞMEN KURTARILAMADI

Burada yaralılardan E.T. doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazayı duyan yakınları hastaneye akın ederken, yaralılar da küçük kırıkların ve ezilmelerin meydana geldiği, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kütahya'da cinayet gibi kaza! Devrilen traktörde 2 ölü 2 yaralı ile ilgili etiketler Kütahya Gediz traktör kazası Ölü ve yaralılar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.