Kuşum Aydın'dan Hülya Avşar'ı çıldırtacak sözler!

90'lı yıllara 'Kuşum' şarkısıyla damgasını vuran Aydın, Hülya Avşar hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Uzun bir aradan sonra 'Çika Çika' şarkısıyla geri dönen Kuşum Aydın, verdiği bir röportajda, hakkında merak edilen soruları yanıtladı.

Radyo Mega'ya konuk olan ünlü şarkıcı, Hülya Avşar’a laf atıp, “Bir zamanlar yere yatıp şarkılar söyleyen Hülya Avşar haberci formatında program sunuyor. Bu işler sana mı kaldı? İzlerken fenalık geçiriyorum” ifadelerini kullandı.

qrqrrqrqwr

UZUN ZAMANDIR ORTALARDA YOKTUNUZ. NERELERDEYDİNİZ?
- Tam anlamıyla b.k çuvalına dönmüştüm. Koltuğun köşesine çöküp dibe vurduğum, canımın hiçbir şey yapmak istemediği bir dönem geçirdim.

SEBEP 90'LARDAKİ PARLAK HAYATINIZI KAYBETMEK MİYDİ?
- Hayır. Birtakım insanlar beni piyasadan sildirdi.

KİM ONLAR?
- Başka şarkıcıların menajerleri. Kendi şarkıcılarına yer açabilmek için yurtdışında olduğumu, yüzümün artık inanılmaz halde olduğunu, gözlerimin görmediğini, kapandığını söylemişler. Onlarla savaşamadım. Her şey üst üste geldikçe gücümü kaybettim ve iyice yalnız kaldım.

BU DİBE VURUŞTAN NE ÖĞRENDİNİZ?
- Anam anam garip anam! Bundan sonra yaşasın kötülük diyorum! Şimdi beni üzenlerden intikam alma vakti. Bunların yanında paranın kıymetini de kendi adıma daha iyi anladım.

KADIN-ERKEK AYRIMINIZ VAR MIYDI?
- O zevklerimi kendi içimde, dört duvar arasında yaşadım, bitirdim, kapıma kilidi vurdum. Şimdi evime bir kamera koy, hiçbir şey yaşamadığımı görürsün. Ama geçmişte evime o kamerayı koysaydınız, emin ol şimdi yoktum! Dayak üstüne dayak yerdim. Şimdi hayatımı seksüel açıdan her şeye kapattım. O kadar çok doyuma ulaşmışım ki. Bitti! Hayatımdan ‘seks’ kelimesi kalktı. İstediğim tek şey var, o da huzur. Artık o gözle kimseye bakamıyorum. Garip bir duygu ama böyle. Ben içimdeki sert erkeği keşfettim.

PEKİ CİNSELLİK...
- Ne meraklısın böyle şeylere! Seninle yaptığımız son röportajda gerçeklerin içine biraz espriler katarak dört duvar arasını anlattım. İnsanlar alışık olmadığı için kızdı. Beni melek gibi yaşıyorum falan mı sanıyorlardı bilmiyorum. Ama öyle bir dünya yok yani! Hepimizin hayatı var.

AYDIN'DAN İNCİLER
* Ben düğünlerin, kınaların adamıyım.
* Hem tekstil hem işletme eğitimi aldım. Ailem göbek atmamı istemedi. Rahmetli babam bir gün bile beni izlemedi.
* İçimde kaynayan bitler beni buralara getirdi.
* Playback söylemeye alışamadım. Şarkıyı başa aldırıyorum. DJ’ler çıldırıyor!

Kuşum Aydın'dan Hülya Avşar'ı çıldırtacak sözler! ile ilgili etiketler Hülya Avşar kuşum aydın
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.