Kuşum Aydın ve annesi Şelale Hanım'ın Aramızda Kalmasın'daki atışması damga vurdu!

Kuşum Aydın ve annesi Şelale Hanım, Aramızda Kalmasın programında canlı yayına konuk olarak izleyicileri eğlendirdi. Müge Dağıstanlı ve Yelda Kırçuval'ın sunduğu programda, anne-oğul arasında tatlı bir atışma yaşandı.

Programda Şelale Hanım, oğlunun şöhretiyle ilgili konuşurken "Ben hiç şımarmadım" yorumunu yaptı. Bu yoruma Kuşum Aydın, esprili bir şekilde "Anne, her yerde 'Kuşum Aydın'ın anasıyım' diyorsun" diyerek tepki gösterdi. Anne-oğulun bu atışması, izleyicileri gülümsetti.

Canlı yayında Kuşum Aydın ve Şelale Hanım'ın samimi sohbetleri ve eğlenceli anları da dikkat çekti. Anne-oğul arasındaki sevgi dolu bağ ve aralarındaki muzip diyaloglar, izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı.

SOSYAL MEDYADA KONUŞULUYOR

Kuşum Aydın ve annesi Şelale Hanım'ın Aramızda Kalmasın'daki atışması, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Birçok kullanıcı, anne-oğulun tatlı atışmasını ve samimi sohbetlerini beğendiklerini dile getiren yorumlar yaptı.

Kuşum Aydın ve Şelale Hanım'ın Aramızda Kalmasın'daki bu atışması, hem eğlenceli hem de duygusal anlara sahne oldu. Anne-oğulun arasındaki sevgi dolu bağ ve samimiyeti izleyicileri derinden etkiledi.

Kuşum Aydın ve annesi Şelale Hanım'ın Aramızda Kalmasın'daki atışması damga vurdu! ile ilgili etiketler Kuşum Aydın
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.