Küslük sona erdi! Mustafa Sandal ve Gülben Ergen arasındaki buzlar eridi

"Şıkır şıkır" şarkısındaki düetlerinin ardından araları bozulan Mustafa Sandal ve Gülben Ergen cephesinde hayranlarını sevindiren bir gelişme yaşandı.

"Şıkır şıkır" şarkısındaki düetlerinin ardından araları bozulan Mustafa Sandal ve Gülben Ergen'in arasındaki buzlar eridi. İşte detaylar...

Bir otelde gerçekleştirilen organizasyonda İskender Paydaş sahne aldı. Mustafa Sandal, Fatih Ürek, Gülben Ergen ve Seda Üren de sahneye çıkarak geceye renk kattı.

YILLAR SONRA YENİDEN ŞIKIR ŞIKIR DÜETİ!

Takvim'in haberine göre; Ergen'le birlikte sahneye çıkarak "Şıkır Şıkır" şarkısını seslendiren Sandal, "Barışmak için sana kocaman bir paket gönderdim. Paketin içinde büyük bir taş, taşın altında da sana hediye ettiğim içinde şarkı sözleri olan USB vardı. O taşın anlamı da benimle küs kalırsan başını taştan taşa vurursun" diyerek küslüğü bitirdi.

Gülben Ergeni geçtiğimiz günlerde Mustafa Sandal ile çekilen bir fotoğrafını Instagram hesabında paylaşarak  ''Zevkli, yürekli, dost, kabiliyetli, özel, deli, iyi eş, iyi baba, iyi arkadaş, aşırı iyi müzisyen, söz, müzik, dans, spor Huzurlarınızda @mustafasandal24 Mustafa Sandal candır, gerisi heyecan ✌🏼'' notunu düşmüştü.

 

 

Küslük sona erdi! Mustafa Sandal ve Gülben Ergen arasındaki buzlar eridi ile ilgili etiketler Mustafa Sandal Gülben Ergen
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.