Kuşlar gelmesin diye evini yakıyordu!

Bursa'da yaşayan bir adamın, balkona gelen kuşları engellemek için korkuluklara astığı poşetler alev alınca büyük panik yaşandı. Yangını damacanayla söndürmeye çalışan adamın çabalarını komşusu anbean kaydetti.

Bursa'da 22 katlı bir binanın 18.katında bulunan dairenin balkon korkuluklarına kuşların gelmemesi için asılan poşetler alev alınca panik yaşandı. Yangın damacana ile söndürüldü.

KUŞLAR GELMESİN DİYE BALKONA ASTIĞI POŞETLER ALEV ALDI

Olay, merkez Osmangazi ilçesine bağlı Doğanbey Mahallesi'ndeki 22 katlı bir apartmanın 18. katında meydana geldi. Evin balkonuna kuşların gelmemesi için asılan poşetler bilinmeyen bir sebeple alev aldı.

DAMACANAYLA YANGINI SÖNDÜRMEYE ÇALIŞTI

Koku ve dumanların açık balkon kapısından içeri geldiğini fark eden ev sahibi balkona çıktığında poşetlerin ve orada bulunan diğer eşyaların alev aldığını gördü. İçeriden bir damacana suyla balkona geri gelen ev sahibi yangını kısa süre söndürmeyi başardı.

KOMŞUSU O ANLARI KAYDETTİ

Karşı binada bulunan başka komşusu o anları cep telefonu ile anbean kaydetti. Ev sahibinin, çıkan yangını kısa süre içerisinde söndürmesi üzerine çevredeki komşuları rahat bir nefes aldı.

 

Kuşlar gelmesin diye evini yakıyordu! ile ilgili etiketler Bursa Yangın balkon
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.