Kuşadası Belediyesi'nden işçilere müjde: Yemek ücretlerine zam yapıldı

Kuşadası Belediyesi, işçilerinin günlük yemek ücretini 55 TL’ye yükseltti.

Kuşadası Belediyesi, Personel A.Ş işçilerinin günlük yemek ücretini 55 TL’ye yükseltti. Buna göre aylık brüt 650 TL olan yemek ücreti net 1100 TL’ye çıkarıldı. Zam haberi çalışanlar tarafından sevinçle karşılandı.

"ÇALIŞANLARIMIZIN YANINDAYIZ"

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, her zaman çalışanların yanında olduğunu belirterek “Ülkemizde son dönem yaşanan yüksek enflasyon başta ücretli çalışanlar olmak üzere toplumun tüm kesimlerini olumsuz etkiledi. Kuşadası Belediyesi yönetimi olarak mesai arkadaşlarımızın bu süreçten mümkün olduğunca az etkilenmesi için imkanlarımız dahilinde elimizden geleni yaptık. Yemek ücretlerini güncelleyerek yüzde 115 oranında yükselttik. Çalışanlarımızın artan enflasyon rakamları karşısında ezilmemeleri için gerekli çalışmaları yapmayı sürdüreceğiz” dedi.

 

Kuşadası Belediyesi'nden işçilere müjde: Yemek ücretlerine zam yapıldı ile ilgili etiketler Kuşadası zam
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.