Küs eltiler Buse Varol ve Merve Tektaş barıştı! Alişan haberi 'çok şükür' diyerek duyurdu

Alişan'ın 2018 yılında evlendiği ve iki çocuk sahibi olduğu eşi Buse Varol ile ölen kardeşi Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş'ın arası açılmış ve iki elti birbirlerini takipten çıkarmıştı. Geçtiğimiz günlerde Alişan, küs eltilerin barıştığını 'çok şükür' diyerek anlattı.

Ünlü şarkıcı Alişan, oyuncu Buse Varol ile 2018 yılının mayıs ayında nikah masasına oturmuştu. Çift ilk çocukları Burak'ı 2019 yılına kucaklarına aldı. 2021 yılında ise ikinci çocukları Eliz'i dünyaya getiren çift, 5 yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyor. 

Buse Varol ve Alişan çifti, geçtiğimiz aylarda boşanma aşanmasına geldi. Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybetmesinin ardından zor günler geçirmiş ve kardeşinden ona yadigar kalan yeğenlerine ve yengesine kol kanat germişti. Buse Varol, eşinin kendilerine vakit ayırmaması nedeniyle tepki göstermişti. Varol ile ünlü şarkıcı, evliliklerinde kriz yaşamışlardı.

KÜS ELTİLERİN BARIŞMASI ALİŞAN'I SEVİNDİRDİ

Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş ile Buse Varol'un arası açılmış ve birbirlerini Instagram hesaplarından silmişlerdi. Sosyal medyada paylaşım yapan Alişan, eşi Buse Varol ile kardeşi Selçuk Tektaş'ın eşinin barıştığına yönelik sinyali verdi.

Ardından bir magazin programında konuşan ve sesi titreyen Alişan, "Seçmen kağıdı kalmıştı, çay demle geliyoruz dedim böylece çok şükür barıştılar. Bu duruma en çok sevinen Selçuk oldu" dedi. Varol ve Merve Tektaş, sosyal medyada birbirlerini yeniden takibe aldı.

Küs eltiler Buse Varol ve Merve Tektaş barıştı! Alişan haberi 'çok şükür' diyerek duyurdu ile ilgili etiketler Alişan Buse Varol
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.