Küs eltiler aylar sonra barışmıştı! Buse Varol ve Merve Tektaş'tan yan yana poz

Alişan'ın eşi Buse Varol ile ölen kardeşi Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş'ın aylar süren küslüğü geçtiğimiz günlerde son bulmuştu. Alişan, küs eltilerin barıştığını 'Çok şükür' diyerek duyurmuştu. Merve Tektaş, Buse Varol ile kardeşi Kaan Varol'un düğününde bir araya geldi. Buse Varol, eltisi ile çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesabından kalp emojisi ile paylaştı.

Alişan'ın 2018 yılında evlendiği ve iki çocuk sahibi olduğu eşi Buse Varol ile ölen kardeşi Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş'ın arası açılmış ve iki elti birbirlerini takipten çıkarmıştı. Geçtiğimiz günlerde Alişan, küs eltilerin barıştığını 'çok şükür' diyerek anlattı.

Küs eltiler aylar sonra barışmıştı! Buse Varol ve Merve Tektaş'tan yan yana poz

Alişan, "Seçmen kağıdı kalmıştı, çay demle geliyoruz dedim böylece çok şükür barıştılar. Bu duruma en çok sevinen Selçuk oldu" dedi. Varol ve Merve Tektaş, sosyal medyada birbirlerini yeniden takibe aldı.

Küs eltiler aylar sonra barışmıştı! Buse Varol ve Merve Tektaş'tan yan yana poz - Resim : 2

DÜĞÜNDE BİR ARAYA GELDİLER!

Aylar sonra barışan eltiler, son olarak Buse Varol'un kardeşi Kaan Varol'un düğünde birlikte poz verdi. Aralarındaki sorunları çözen Buse Varol ve Merve Tektaş dün akşam düğünde bir araya geldi. Kardeşini evlendiren Varol, kendisini yalnız bırakmayan Tektaş'la verdikleri pozları kalp emojisi koyarak Instagram hesabından paylaştı. Tektaş da aynı paylaşımları kendi hesabından yayınladı.

İşte o kareler...

Küs eltiler aylar sonra barışmıştı! Buse Varol ve Merve Tektaş'tan yan yana poz - Resim : 3

Küs eltiler aylar sonra barışmıştı! Buse Varol ve Merve Tektaş'tan yan yana poz - Resim : 4

 

 

Küs eltiler aylar sonra barışmıştı! Buse Varol ve Merve Tektaş'tan yan yana poz ile ilgili etiketler Buse Varol
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.