Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit'e sinema filmi teklifi! Mert Yazıcıoğlu ile baba-oğul olacak

Geçtiğimiz günlerde sezon finali yapan Kuruluş Osman dizisinin başrolü Burak Özçivit'e bir sinema filminde oynaması için OGM Pictures'ten teklif geldi.

Ünlü oyuncu Burak Özçivit’in başrolünü oynadığı 'Kuruluş Osman' dizisi 130. bölümde sezon finali yaptı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, ünlü oyuncu dizinin ardından çok konuşulacak bir sinema filmi için teklif aldı. Film teklifini yapan şirket Onur Güvenatam ile Gülseren Budayıcıoğlu'nun ortağı olduğu OGM Pictures…

Burak Özçivit’e teklif edilen filmin adı 'Berber'… Netflix için çekilecek olan filmin senaryosunu Mehmet Ercan Erdem yazıyor. Temmuz ayında çekilecek olan filmin türü aksiyon… Burak Özçivit teklifi kabul ederse Mert Yazıcıoğlu ile baba oğlu canlandıracak.

Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit'e sinema filmi teklifi! Mert Yazıcıoğlu ile baba-oğul olacak ile ilgili etiketler Burak Özçivit
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.