Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit formdan düştü! Son hali şaşkına çevirdi

atv'de izleyiciyile buluşan 'Kuruluş Osman' dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu eşi Fahriye Evcen ve oğlu Karan ile birlikte Bodrum'da alan yakışıklı oyuncu Burak Özçivit'in her zaman görmeye alışık olduğumuz fit halinden eser kalmadı. Tatilde objektiflere yakalanan yakışıklı oyuncunun kilolu son hali görenleri şaşırttı.

'Kuruluş Osman' dizisinde Osman Bey karakterine hayat veren 36 yaşındaki başarılı oyuncu Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen ve oğlu Karan Özçivit'le Bodrum tatiline devam ediyor. Sezon başında fit haliyle görüntülenen Özçivit'in aldığı kilolar dikkat çekti.

Burak Özçivit - Fahriye Evcen


Eşi Fahriye Evcen ve Karan Özçivit ile Gümüşlük'teki evlerinde yaklaşık iki aydır tatil yapıyor. Aile bireylerini evlerinde misafir eden Özçivit çifti gün boyu telaşlıydı.

Burak Özçivit - Fahriye Evcen

Burak Özçivit önce, mütevazı teknesiyle balık tutup eve götürdü. Ardından market alışverişine çıktı. Bir hayli yorulan ünlü oyuncu, evinin bulunduğu siteye geçip kendisini havuza bıraktı.

Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit formdan düştü! Son hali şaşkına çevirdi - Resim : 3


FORMDAN DÜŞTÜ

Fahriye Evcen, Karan ve misafirlerle ilgilenirken havuzda serinleyen Burak Özçivit aldığı kilolarla dikkat çekti. Sezon başında fit halleriyle görüntülenen Özçivit tatilde formdan düştü.

Burak Özçivit - Fahriye Evcen


KARAN İÇİN FİLELİ ÖNLEM

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftinin Gümüşlük'te ki evlerinin havuzunu filelerle sarması dikkat çekti. Çiftin Karan'ın evin bahçesinde rahatça oynayıp havuza düşmemesi için böyle bir önlem aldıkları öğrenildi.

 

 

Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit formdan düştü! Son hali şaşkına çevirdi ile ilgili etiketler Burak Özçivit Fahriye Evcen Bodrum gümüşlük
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.