Kuruluş Osman'ın setinde çalışanlara küfür eden Burak Özçivit hakim karşısına çıktı

Kuruluş Osman dizisinin başrolünde yer alan oyuncu Burak Özçivit’in, Beykoz Riva'da 8 Aralık 2020 tarihinde dizinin çekimleri sırasında set çalışanlarına hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılmıştı. Özçivit'in “zincirleme şekilde alenen hakaret” suçundan 4 yıl 1 aya kadar hapis talebiyle yargılanmasına başlandı.

8 Aralık 2020 tarihinde Beykoz Riva'da 'Kuruluş Osman' dizisinin çekimleri sırasında set çalışanlarına yönelik küfür ve hakaret içeren sözler söylediği gerekçesiyle “zincirleme şekilde alenen hakaret” suçundan 4 yıl 1 aya kadar hapsi istenen oyuncu Burak Özçivitin yargılanmasına başlandı.


BURAK ÖZÇİVİT VE AVUKATI DURUŞMAYA KATILDI

Beykoz 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, sanık Burak Özçivit ile avukatı Serkan Toper katıldı. Müştekiler Okan Ş., Mehmet Burak K. ve Atakan Ö. ile avukatları Yunus Gümüş de salonda hazır bulundu. Mahkeme hakimi, basın mensuplarını duruşma salonuna almadı. Duruşmaya, sanık Özçivit'in savunmasıyla devam edildiği öğrenildi.

Kuruluş Osman'ın setinde çalışanlarına küfür eden Burak Özçivit hakim karşısına çıktı

İDDİANAMEDEN

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Beykoz Riva'da Kuruluş Osman dizisinin çekimleri sırasında Burak Özçivit’in 4 set çalışanına yönelik küfür ve hakaret içeren sözler söylediği anlatılmıştı. İddianamede, oyuncu Özçivit'in “zincirleme şekilde alenen hakaret” suçundan 3 aydan 15 günden 4 yıl 1 aya kadar hapisle cezalandırılması istenmişti.

Kuruluş Osman'ın setinde çalışanlarına küfür eden Burak Özçivit hakim karşısına çıktı

(İHA)

Kuruluş Osman'ın setinde çalışanlara küfür eden Burak Özçivit hakim karşısına çıktı ile ilgili etiketler Kuruluş Osman Burak Özçivit mahkeme Duruşma soruşturma hapis istemi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.