Kuruluş Osman'ın kadrosunda sürpriz isim! Serdar Özer ve Zehra Yılmaz diziye dahil oldu

Başrolünde 'Osman Bey' karakteriyle Burak Özçivit’in yer aldığı, atv ekranındaki üçüncü sezonunda da heyecanla izlenen reyting rekortmeni dizi Kuruluş Osman'ın kadrosuna iki yeni isim daha ekledi. Serdar Özer ve Zehra Yılmaz dizinin kadrosuna dahil oldu.

atv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'ın kadrosuna son olarak başarılı oyuncu Serdar Özer ve Zehra Yılmaz dahil oldu.. Oyuncular dizinin 8 Mart Çarşamba akşamı yayınlanacak 85’inci bölümünde sürpriz karakterlerle seyirci karşısına çıkacak.

Kuruluş Osman'ın kadrosunda sürpriz isim! Serdar Özer ve Zehra Yılmaz diziye dahil oldu

Görkemli prodüksiyonu, soluk kesen hikayesiyle bu sezonda da seyircisini ekran başına kilitleyen ‘Kuruluş Osman’ reytinglerin yanı sıra oyuncu kadrosuyla da adından söz ettirmeye devam ediyor.


Yapımı ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’ yeni sezonda da atv ekranlarında Çarşamba günlerine damgasını vurmaya devam edecek.

 
Kuruluş Osman'ın kadrosunda sürpriz isim! Serdar Özer ve Zehra Yılmaz diziye dahil oldu - Resim : 2

KURULUŞ OSMAN'IN 84. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Osman Bey Geyhatu'yu gafil avlamışken birden karşısında Vezir Alemşah'ı bulur. Büyük bir cenderenin içindedirler. Osman Bey Geyhatu'yu yakalamak için cendereden sıyrılır. Geyhatu'nun izini sürmeye başlar. Fakat geride kalan alplar yaralı halde Vezir Alemşah'a esir düşerler? Alplar'ın akıbeti ne olacaktır?

Bala Hatun'un doğum sancıları başlamıştır. Kayı Obasında Bala'nın doğum telaşı varken Vezir Alemşah obaya yıldırım gibi düşer. Vezir Alemşah Osman'a olan hıncını hatunlarından çıkarmaya kararlıdır. Hatunları yargılayacaktır. Onları tutuklatıp Söğüt'e doğru yola çıkar. Bala'nın sancıları dinmemektedir. Hatunlar düştükleri zor durumdan nasıl kurtulacaktır?

Geyhatu ağır yarasına rağmen ustaca saklanmayı başarır. Fakat Osman'ın daima bir planı vardır. Osman Bey Geyhatu'yu nasıl yakalayacaktır? Bir yandan Geyhatu'ya hesap sormak için uğraş veren Osman Bey Bala Hatun'un haberini alır. Osman Bey Bala Hatun'u görebilecek midir?

 KURULUŞ OSMAN'IN OYUNCU KADROSU

Yayın Günü: Çarşamba

Yayın Saati: 20.00

Yapım : Bozdağ Film

Yapımcı : Mehmet Bozdağ

Yönetmen: Ahmet Yılmaz

Senaryo : Mehmet Bozdağ, İsa Yıldız, Mehmet İlker Altınay, Aslı Zeynep Peker Bozdağ, Mert Özel, Fatmanur Güldalı, Ali Ozan Salkım, Abdulkadir İlter

Oyuncular: Burak Özçivit (Osman), Didem Balçın (Selcan), Yıldız Çağrı Atiksoy (Malhun), Serhat Kılıç (Kosses), Erkan Avcı (Nikola), Seda Yıldız (Edebalı), Yıldıray Şahinler (Rogatus), Özge Törer (Bala), Emre Basalak (Gündüz), Çağrı Şensoy (Cerkutay), Rüzgar Aksoy (Turgut), Yiğit Uçan (Boran), Ahmet Yenilmez (Demirci), Emin Gürsoy (Kumral Abdal), Buse Arslan (Aygül), Şeyma Korkmaz (Mari), Açelya Özcan (Ayşe), Fatih Ayhan (Baysungur), Ömer Ağan (Saltuk), Ahmet Kaynak (Bahadır), Oğuzhan Karbi (Nestor), Melis Gürhan (Cornelia), Can Bartu Aslan (Aktemur), Burak Alp Yenilmez (Kutan), Recep Çavdar (Andreas)

Kuruluş Osman'ın kadrosunda sürpriz isim! Serdar Özer ve Zehra Yılmaz diziye dahil oldu ile ilgili etiketler Kuruluş Osman Burak Özçivit ATV Serdar Özer zehra yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.