Kuruluş Osman'da Bamsı Bey Şehit Oldu! Bamsı Bey Selçuklu Dizisinde Mi Oynayacak! Yeni İddia Bu

İkinci sezonda hayranlarından büyük ilgi gören Kuruluş Osman 2 Haziran Çarşamba Akşamı heyecan dolu yeni bölüm ile ekranlarda olacak. Dizinin 61. bölümünde Osman Bey, Bamsı Bey'in intikamını almak için Togay'ın peşine düşer. Nikola ile beraber hareket eden Togay Osman Bey'i tuzağa çekmeye kalkışıyor.

İkinci sezonda hayranlarından büyük ilgi gören Kuruluş Osman 2 Haziran Çarşamba Akşamı  heyecan dolu yeni bölüm ile ekranlarda olacak. Dizinin 61. bölümünde Osman Bey, Bamsı Bey'in intikamını almak için Togay'ın peşine düşer. Nikola ile beraber hareket eden Togay Osman Bey'i tuzağa çekmeye kalkışıyor. 

Kuruluş Osman'da Bamsı Bey Şehit Oldu! Bamsı Bey Selçuklu Dizisinde Mi Oynayacak! Yeni İddia Bu

Bamsı Bey'in şehit düşmesinin sonrasında Osman Bey Togay'dan hesap sormak için ve intikam almak için yemin eder. Osman Bey'i çok öfkelendirdiğinin farkında olan Toğay ise Nikola ile beraber ittifak kurar. Büyük bir ordu ile Kayı Obası'na son darbeyi  vurmaya hazırlanır.

Osman Bey Togay'ı Bulacak Mı?

Moğol kampını basıp Togay'ı büyük bozguna uğratan Osman Bey Togay'ı bulmak için tüm imkanları kullanır. Nikola'dan aldığı askerlerle ordusunu güçlendiren Togay cenk yapmak için Osman Bey'in karşısına geçer. Osman Bey, birleşmiş Moğol ve Bizans güçlerini mağlup edip Bamsı Bey'in intikamını alabilecek mi?

Kuruluş Osman'da Bamsı Bey Şehit Oldu! Bamsı Bey Selçuklu Dizisinde Mi Oynayacak! Yeni İddia Bu - Resim : 2

Osman Bey intikam almak uğruna nasıl bir yol izleyecek. Togay ile Nikola'nın güçlerini beraber etmeleri dengelerde nasıl bir değişiklik gösterecek, bu birliktelik Osman Bey'i durdurbilecek mi? Kayı Obası' bundan sonra sakin kalacak mı? Bala Hatun ile Malhun Hatun arasında neler olacağı en çok merak edilen konulardan birisi arasındadır.

Kuruluş Osman Dizi Kadrosu

Yapım ve proje tasarım senaryosu ünlü usta, Mehmet Bozdağ'a aittir. Dizinin genel yönetmenliği ise Metin Günay tarafından gerçekleştirilir. Başrollerinde ise, Osman Bey karakteri ile Burak Özçivit'in oynadığı Nurettin Sönmez, Emre Basalak, Özge Törer yer alır. Ayrıca, Buse Arslan Akdeniz, Yeşim Ceren Bozoğlu gibi ünlü oyuncular rol alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda bu oyuncuların yanı sıra, Ahmet Yenilmez, Cüneyt Arkın, Tamer Yiğit, Seray Kaya, Emin Gürsoy ve Kanpolat Görkem Arslan da yer alıyor

Kuruluş Osman'da Bamsı Bey Şehit Oldu! Bamsı Bey Selçuklu Dizisinde Mi Oynayacak! Yeni İddia Bu ile ilgili etiketler bamsi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.