Kuruluş Osman konusu ne? Kuruluş Osman oyuncuları kimler? Kuruluş Osman nerede çekiliyor? Kuruluş Osman dizisi gerçek mi?

Kuruluş Osman 3. sezonun ardından uzun bir arayla seyirciye veda etti. Ekranlarda 4. sezonuyla tekrar buluşacak olan dizinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Peki, Kuruluş Osman konusu ne? Kuruluş Osman oyuncuları kimler? Kuruluş Osman nerede çekiliyor? Kuruluş Osman hangi kanalda, saat kaçta? Kuruluş Osman senaristi kim? Kuruluş Osman dizisi gerçek mi? İşte Kuruluş Osman dizisi hakkında merak edilenler...

Türk televizyon dizisi olup, Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluşunu ve Osman Gazi'nin hayatını anlatan tarihi bir dram ve aksiyon dizisi olarak öne çıkıyor. Bu çerçevede Kuruluş Osman dizisinin konusu, oyuncuları ve hangi kanalda yayınlandığı merak konusu oldu. Peki, Kuruluş Osman konusu ne? Kuruluş Osman oyuncuları kimler? Kuruluş Osman nerede çekiliyor? Kuruluş Osman hangi kanalda, saat kaçta? Kuruluş Osman senaristi kim? Kuruluş Osman dizisi gerçek mi? Ayrıntılar haberimizde...

 Kuruluş Osman konusu ne? Kuruluş Osman oyuncuları kimler? Kuruluş Osman nerede çekiliyor? Kuruluş Osman dizisi gerçek mi?

Kuruluş Osman hangi kanalda, saat kaçta, hangi gün?

Kuruluş Osman, her Çarşamba yeni bölümleri ile atv ekranına geliyor. Ekranların sevilen dizisi heyecan dolu bölümleriyle izleyenleri televizyona kilitliyor. Kuruluş Osman son bölümü, özel sahneler ve bölümden kareler atv.com.tr'de Kuruluş Osman dizisinin hayranları ile buluşuyor.

Kuruluş Osman konusu ne?

Obasını, Yenişehir'e taşıyan Osman Bey, bu şehirde kuracağı devletin temellerini atmaya başlar. Bu uğurda atılan adımlardan biri 'divan' kurmak olacaktır. Artık mesele anında toplanan 'toy' geride kalmıştır. Osman Bey, Bey'leri ile 'divan' kuracak burada istişarelerde bulunacaktır. Ancak bu 'divan' aynı zamanda, Osman Bey'i içeriden zayıflatmak isteyen dost görünen düşmanlar için kendilerini gösterirler.

Osman Bey devlet kurma hedefi ile büyüdükçe, daha büyük düşmanlarla mücadele etmek zorunda kalır. İçeride dost gibi görünen düşmanla mücadele eden Osman Bey, dışarıda Bizans ile bir mücadele içine girer.

Kuruluş Osman oyuncuları kimler?

Burak Özçivit, Osman Bey karakteri ile izleyenlerin karşısına çıkıyor. Başarılı performansıyla adından çokça söz ettiren Burak Özçivit'e, Yıldız Çağrı Atiksoy, Seda Yıldız, Hakan Yılmaz, Özge Törer, Rüzgar Aksoy, Çağrı Şensoy, Yiğit Uçan gibi isimler eşlik ediyor.

Kuruluş Osman kadrosunda ayrıca; Deniz Hamzaoğlu, Nihat Altınkaya, İpek Karapınar, Emin Gürsoy, Berk Erçer, Almıla Uluer Atabeyoğlu, Kaan Yalçın, Burç Kümbetlioğlu, Abidin Yerebakan, Açelya Özcan, Taha Baran Özbek, Begüm Çağla Taşkın, Fatih Ayhan, Miray Akay, Caner Nalbantoğlu, Aybars Kartal Özson, Yaman Balcı, Cemre Demircan, Noyan Üzer, Deniz Barut, Alpaslan Özmol yer alıyor.

Kuruluş Osman dizisi gerçek mi?

Osmanlı Devleti'nin kuruluşunu anlatan dizi, tarihsel olayları bir televizyon dizisi olarak tarih gerçeklerinden farklı bir şekilde ele almaktadır. 

Kuruluş Osman nerede çekiliyor?

Dizi çekimleri, Riva adlı İstanbul'un Beykoz ilçesine ait bölgede gerçekleşmektedir. Kuruluş Osman'ın neredeyse tüm sahneleri İstanbul'un Beykoz ilçesinde bulunan yaklaşık 300 dönümlük bir plato üzerinde inşa edilen kaleler, hanlar, camiler ve hamamlarda yapılmaktadır.

Kuruluş Osman 1. bölüm fragman izle

Kuruluş Osman izle!

Kuruluş Osman dizisini izlemek için www.atv.com.tr/kurulus-osman internet adresinden veya buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Daha fazla dizi haberi için Superhaber'in sosyal medya hesaplarını takip edebilir ve bildirimleri açarak bizlere destek olabilirsiniz. Kuruluş Osman dizisi hakkında merak ettiğiniz detayları yorumlarda bizlere aktarabilirsiniz.

Kuruluş Osman konusu ne? Kuruluş Osman oyuncuları kimler? Kuruluş Osman nerede çekiliyor? Kuruluş Osman dizisi gerçek mi? ile ilgili etiketler Kuruluş Osman
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.