Kuru Otlar Üstüne filminde telif ihlali! Ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan, Ferhat Göçer'in şarkısını izinsiz kullandı

Ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın Kuru Otlar Üstüne adlı filminde ünlü şarkıcı Ferhat Göçer'in şarkısını izinsiz kullandığı ortaya çıktı. Ferhat Göçer'den konuyla ilgili açıklama gecikmedi.

Ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın Kuru Otlar Üstüne adlı filmi sinema sektörüne damga vurdu. Fakat ünlü yönetmenin Kuru Otlar Üstüne filminde Ferhar Göçer'in 'Son Aşkım' şarkısını izinsiz kullandığı ortaya çıktı. Telif ihlali yaşanmasının ardından konuşan Müzik eserlerinin teliflerini toplamakla yükümlü Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği (MSG) başkanı olan Ferhat Göçer, konuyla ilgili dikkat çeken açıklama yaptı.

FERHAT GÖÇER: BANA DA SÜRPRİZ OLDU, BANA BİLDİRSEYDİ...

Yapılan teknik incelemede 'Son Aşkım' şarkısının Kuru Otlar Üstüne filminde telifsiz kullanıldığının tespit edilmesinin ardından Ferhat Göçer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Nuri Bilge Ceylan, çok değerli bir yönetmen, onun filminde benim şarkımın kullanması beni çok mutlu eder, gururlandırır. Filmi izleyen arkadaşlarım bana söyledi… Onun üzerine izledim ve gördüm… Bu arada filmi de çok beğendim… Bana da sürpriz oldu. Bana bildirse de telif istemezdim zaten” dedi.

Kuru Otlar Üstüne filminde telif ihlali! Ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan, Ferhat Göçer'in şarkısını izinsiz kullandı ile ilgili etiketler Nuri Bilgi Ceylan Ferhat Göçer
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.