Kurtulmuş'tan Özdağ'ın o sözlerine yalanlama: Tamamen gerçek dışıdır

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CHP lideri Kılıçdaroğlu ile yaptığı ortak açıklamada söylediği sözlerle ilgili bir açıklama yaptı. Kurtulmuş, Ümit Özdağ'ın aralarında geçen görüşme ile ilgili söylediklerini yalanladı.

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklayan Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, yaptıkları ortak açıklama sırasında, "AK Parti Genel Başkanvekili Numan Bey bizi ziyaret etti. Kendilerine sorduk, 'Sığınmacılar konusunda ne yapmak istiyorsunuz?' diye sorduk. Anlattıkları şey, sığınmacıların vatandaşlarına dönemsini içermiyordu." sözlerine Kurtulmuş'tan yanıt geldi.

"ÖZDAĞ'IN AÇIKLAMALARI TAMAMEN GERÇEK DIŞI"

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş da Özdağ'ın açıklamalarına sosyal medya hesabından yanıt verdi. Özdağ'ın açıklamalarını yalanlayan Kurtulmuş şu ifadeleri kullandı;

Sayın Ümit Özdağ'ın bugün yaptığı açıklamasında ifade ettiği "Numan Kurtulmuş'un anlattığı şey sığınmacıların vatanlarına dönmesini içermiyordu" şeklindeki sözleri tamamen gerçek dışıdır.

Hem başbaşa görüşmemizde hem de sonrasındaki ortak basın açıklamasında ifade ettiğimiz gibi Hükümetimiz Suriyeli göçmenlerin güvenli ve gönüllü geri dönüşleriyle ilgili kapsamlı çalışmalarını hassasiyetle sürdürmektedir.

Kurtulmuş'tan Özdağ'ın o sözlerine yalanlama: Tamamen gerçek dışıdır ile ilgili etiketler Numan Kurtulmuş Ümit Özdağ AK Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.