Kurtlar Vadisi’nin Gamze’si son hali ile herkesi şaşırttı! Didem Taslan bambaşka birine dönüştü

Bir dönemin efsane yapımlarından biri olan Kurlar Vadisi dizisinde Memati’nin sevgilisi Gamze’ye hayat veren Didem Taslan, yıllar sonra ortaya çıktı. İşte Didem Taslan’ın son hali…

Üç farklı dizi serisinin yanı sıra dört farklı film ile seyirci karşısına çıkan Kurtlar Vadisi, bir dönemin en çok konuşulan yapımlarından biriydi. Öyle ki, hala popüler olan Kurtlar Vadisi dizisinin yeniden seyirci karşısına çıkmak için çalışmalar gerçekleştirdiği bilinirken; bu çalışmaların ardından dizinin eski oyuncuları da mercek altına alındı. O isimlerden biri olan Kurtlar Vadisi’nin Gamze Güneş’i Didem Taslan, son hali ile tüm dikkatleri kısa süre içerisinde üzerine çekti.

Kurtlar Vadisi dizisinde Gürkan Uygun tarafından canlandırılan Memati’nin sevgilisi Gamze’ye hayat veren eski oyuncu ve manken Didem Taslan, bir süredir ortalarda gözükmüyordu. Ekranlardan uzak bir yaşantı kuran Didem Taslan, sosyal medya hesabını ise oldukça aktif kullanıyor. Didem Taslan’ın son hali ise, herkesi şaşırtacak gibi. İşte Didem Taslan’ın son hali…

SOSYAL MEDYA ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Kurtlar Vadisi’nin Gamze’si son hali ile herkesi şaşırttı! Didem Taslan bambaşka birine dönüştü

Son hali ile Kurtlar Vadisi’nin sadık izleyici kitlesinden övgüler alan Didem Taslan, yıllara meydan okuyan görüntüsü ile çok beğenildi. Pek çok sosyal medya kullanıcısının beğeni butonuna tıkladığı Didem Taslan’ın son hallerinde saçlarında ve imajında birtakım değişikliğe gittiği de dikkat çekti. Didem Taslan’ın fotoğrafına gelen bazı yorumlar ise dikkat çekti.

Didem Taslan, son hallerinin yer aldığı yeni fotoğraflarında takipçileri tarafından adeta yorum yağmuruna tutuldu. Pek çok sosyal medya kullanıcısının yorum yaptığı fotoğraflarda özellikle; “Tanrı kadını yarattı”, “Güzelliğine benzetme bulmak zor”, “Allah'ım bu ne güzellik bu can senin için feda olsun”, “Bu kadın hep güzel ya. Estetik güzelleri görün bakın…”, “Sizi ekranlarda görmek çok istiyoruz”, “Neden emekli? Hala çok güzelsin”, “Değişmiyor. Yıpranmıyor. Zinhar yaşlanmıyor…”, “Sizin gibi değerli sanatçılarımızı ekranlarda görmek istiyoruz” gibi yorumlar dikkat çekti.

NEDEN EKRANLARDA OLMADIĞINI AÇIKLADI

Öte yandan Didem Taslan’ın neden ekranlarda yer almadığı merak konusu haline gelmeye başladı. Son haliyle adeta göz kamaştıran ünlü manken ve oyuncu, geçtiğimiz günlerde bu tarz sorulara şu ifadelerle yanıt vermişti:

“Ya proje uymuyor ya bizi projeye uyduramıyorlar. Biraz yapımcıların şu korkusu varmış manken kökenli oyuncudan biraz tedirgin oluyorlarmış disiplinsiz olurlar diye. Benim kariyerinde öyle bir şey yok ben hep disiplinliydim yine öyleyim. Oyunculuktan gelenleri daha çok tercih ediyorlar. Ama olsun ben Nebahat Çehre olma yolunda gitmeye kararlıyım.”

Kurtlar Vadisi’nin Gamze’si son hali ile herkesi şaşırttı! Didem Taslan bambaşka birine dönüştü ile ilgili etiketler Sosyal Medya Kurtlar Vadisi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.