Kurtlar Vadisi'nin adresi belli oldu!

Bu sezon ekranlara gelmesi planlanan fakat iddialara göre yüksek bütçesi nedeniyle kendisine kanal bulmakta zorlanan Kurtlar Vadisi dizisi gelecek sezon Kanal D ekranlarına gelmeye hazırlanıyor.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi Pusu, yeni sezonda izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

NECATİ ŞAŞMAZ MÜJDEYİ VERMİŞTİ

Dizide Polat Alemdar karakterine hayat veren Necati Şaşmaz, geçtiğimiz günlerde yeni sezonda izleyici ile buluşacaklarını belirterek çeşitli kanallarla dirsek temasında olduklarına dikkat çekmişti.

KANAL D'DE EKRANA GELECEK

Şaşmaz'ın bu açıklaması sonrası herkes Kurtlar Vadisi Pusu'nun hangi kanalda ekrana geleceğini merak etmeye başlamıştı. Medya kulislerindeki iddiaya göre; Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Kurtlar Vadisi'nin adresi belli oldu! ile ilgili etiketler Kanal D Kurtlar Vadisi Kurtlar Vadisi Pusu hangi kanalda kanalı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.