Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat Alemdar'ın sağ koluydu! TRT'nin Al Sancak dizisine büyük transfer!

TRT 1 yeni sezona damgasını vuran dizilerinden Al Sancak izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan bir isim dikkat çekti. Kurtlar Vadisi Pusu’da da oynamıştı.

TRT 1 ekranlarında her hafta Perşembe günü izleyici ile buluşan Al Sancak dizisi 3. bölümü ile geçtiğimiz günlerde ekrana geldi. Dizideki bir detayı fark edenler ise büyük şaşkınlık yaşadı. Daha önce Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polat Alemdar karakterinin en güvendiği adamlarından olan bir karaktere hayat vermişti.

Yönetmen koltuğunda Can Emre’nin oturduğu ve senaryosunu Atilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçaslan’ın kaleme adlığı Al Sancak dizisi kısa sürede büyük beğeni toplamayı başardı. Aksiyon ve dram türündeki dizinin oyuncu kadrosu ise dikkat çekiyor.

KURTLAR VADİSİ PUSU DİZİSİNDE ROL ALDI!

Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat Alemdar'ın sağ koluydu! TRT'nin Al Sancak dizisine büyük transfer!

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Erdem karakterine hayat veren Tezhan Tezcan Al Sancak dizisinde ekrana gelmesinin ardından dikkatli seyircilerin gözünden kaçmadı. Dizide Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş İsmail Koca rolüne hayat veren Tezhan Tezcan, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Erdem karakteri ile bir hayli sevilmişti.

AL SANCAK DİZİSİ OYUNCU KADROSU

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Al Sancak dizisinin başrollerinde Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan yer alıyor. Başarılı birçok ismin yer aldığı dizi hem senaryosu hem de oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Aybars Düzey, Emre Dinler, İdris Nebi Taşkan, Ahmet Olgun Sünear, Melih Özdoğan, Fatih Gühan, Ömer Faruk Aran, Tezhan Tezcan, Çağlar Sayın, Murat İnce, Cem Kurtoğlu gibi isimler de dizide yer alıyor.

AL SANCAK DİZİSİ KONUSU NE?

Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde görev yapan özel kuvvetler ekibi olan Pençe Timi’nin terör örgütlerine karşı yaptığı görevleri konu alan Al Sancak dizisi, tim üyelerinin hayatlarında yaşadıkları olayları ekrana taşıyor.

Her hafta Perşembe akşamı izleyicilerle buluşan Al Sancak dizisi ekrana gelen yeni bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve senaryosu ile kısa sürede geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başarmıştır.  

Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat Alemdar'ın sağ koluydu! TRT'nin Al Sancak dizisine büyük transfer! ile ilgili etiketler dizi Kurtlar Vadisi Al Sancak Dizisi oyuncu TRT 1
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.