Kurtlar Vadisi oyuncusu Elimi Bırakma kadrosunda!

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Deli Hüsnü karakteri ile tanınan Adnan Erdoğan, TRT'nin sevilen dizisi Elimi Bırakma'nın kadrosuna dahil oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Deli Hüsnü karakteriyle milyonların gönlüne taht kuran oyuncu Adnan Erdoğan, TRT ekranlarının sevilen yapımlarından Elimi Bırakma dizisine 13. bölüm itibariyle dahil oldu.

Kurtlar Vadisi oyuncusu Elimi Bırakma kadrosunda!

Kadrosu ve hikayesiyle pazar gecesi en çok izlenen diziler arasında olan Elimi Bırakma dizisine İhsan karakteriyle dahil olan Adnan Erdoğan, Kurtlar Vadisi Pusu'nun yanı sıra bir çok sinema filminde rol aldı. Elimi Bırakma dizisinin 13. bölümü izlemek için ekran başına geçen seyirciler, Adnan Erdoğan'ın kadroya dahil olmasından duydukları sevinci sosyal medya üzerinden paylaştı.

Kurtlar Vadisi oyuncusu Elimi Bırakma kadrosunda! - Resim : 2

ADNAN ERDOĞAN KİMDİR?

Adnan Erdoğan 1962 yılında Malatya'da doğmuştur. Kariyerine 2007 yılında Kurtlar Vadisi dizisi ile adım atan Adnan Erdoğan, ardından 2012 yılında sinema filminde rol almıştır.

Yer aldığı projeler;

2014 - Asfalt Çiçekler

2012 - Açlığa Doymak (Sinema Filmi

2007 - Kurtlar Vadisi Pusu

Kurtlar Vadisi oyuncusu Elimi Bırakma kadrosunda! ile ilgili etiketler Elimi Bırakma Kurtlar Vadisi deli hüsnü
GÜNÜN VİDEOSU

İran’da yas günü! Reisi için cenaze töreni düzenleniyor.... İşte ilk görüntüler!

Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan için Tebriz'de cenaze töreni başladı.