Kurtlar Vadisi hayranlarını üzen haber! Herkes bu tarihi bekliyordu ama...

Televizyonların efsane yapımlarından Kurtlar Vadisi’nin yeni bölümleriyle ekrana geleceğinin duyurulmasının ardından tarih merak ediliyordu. Necati Şaşma Ocak 2023’e işaret etmişti ama üzen haber gecikmedi…

Türk televizyon tarihinin efsane yapımlarından biri olan Kurtlar Vadisi, ekrana geldiği her yeni bölümüyle izleyicileri ekrana kilitlemeyi başarıyordu. Geçtiğimiz yıllarda yayın hayatına son verme kararı alan dizinin eski bölümleri ise hala izlenmeye devam ediyor.

Yıllar sonra geçtiğimiz aylarda bir televizyon programına katılan ve Polat Alemdar karakteri ile ünlenen Necati Şaşmaz ise dizinin yeni bölümlerinin geleceğini açıklamıştı. Ocak 2023’te yeni bölümlerinin gelebileceğine işaret ediliyordu.

YAPIM ŞİRKETİNDEN AÇIKLAMA GELMEDİ!

Necati Şaşmaz’ın Kurtlar Vadisi’nin yeni sezonuna ilişkin dizinin hayranlarını sevindiren haberleri paylaşmasının ardından birçok izleyici heyecanlanmıştı. 2023 yılının Ocak ayına işarete eden Necati Şaşmaz’ın bu açıklaması sonrasında Ocak ayında hiçbir haber gelmemesi dizinin hayranlarını üzdü.

Çekimlere başlamak için ocak ayını görebileceklerini ifade etmesinin üzerine süreci merakla takip eden hayranlar, Pana Film’den herhangi bir açıklama gelmemesiyle büyük bir üzüntü yaşadı. Ocak ayının bitmesinin ardından dizinin akıbeti konusunda yeni detaylar araştırılmaya başladı.

KURTLAR VADİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kurtlar Vadisi hayranlarını üzen haber! Herkes bu tarihi bekliyordu ama...

Geçtiğimiz Kasım ayında bir televizyon programına katılan Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi için 2023 yılının Ocak ayına işaret etmişti. Şu anda hazırlık içinde olduğunu aktaran Necati Şaşmaz, başlamak için Ocak ayını görebileceklerini ifade etmişti. Bu açıklama sonrasında ocak ayında Kurtlar Vadisi’nin hayranları süreci yakından takip etmeye başladılar. Dizinin yapım şirketi olan Pana Film’den henüz bir açıklama gelmemesi ise seyircileri büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.

Yıllardır dizinin yeni bölümlerinin gelmesini bekleyen pek çok izleyici Necati Şaşmaz’ın açıklamaları sonrasında heyecanlanmıştı. Dizinin ayrıca dijital platformlardan birinde de yayınlanacağına dair iddialar gündeme gelmişti. Ancak dijital platformda yer alacağına dair iddialar asılsız çıktı. Şubat ayının gelmesiyle Kurtlar Vadisi’nin çekimlerine ne zaman başlanacağı konusu bir kere daha gündeme geldi. Henüz konuya ilişkin yeni bir resmi açıklama ise bulunmuyor. Yeni bölümlerine ilişkin heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

Kurtlar Vadisi hayranlarını üzen haber! Herkes bu tarihi bekliyordu ama... ile ilgili etiketler Kurtlar Vadisi dizi Necati Şaşmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.