Kürtçe bayram mesajı 2023! Kürtçe kurban bayramınız mübarek olsun mesajları

Kürtçe Kurban Bayramı mesajları! Kurban Bayramında Kürtçe bir şekilde sevdiklerimize, akrabalarımıza ve yakınlarımıza gönderilecek bir bayram tebrik mesajı oldukça önemlidir. İşte, Kürtçe kurban bayramınız mübarek tebrik mesajı…

Kurban Bayramının gelişi ile Kürtçe bayram mesajları yeniden gündemde. Kurban Bayramı gecesi ve ilk sabahında Kürtçe gönderilecek bayram mesajlarını sizler için hazırladık.

Sizde bu mübarek Kurban Bayramında Kürtçe bayram kutlama tebrik mesajı göndererek sevdiklerinizi, akrabalarınızı ve yakınlarınızı ihmal etmeyin.

Kürtçe Kurban Bayramı Mesajları

Cejna Qurbanê lı we pîroz be – Kurban bayramı kutlu olsun

Cejna qurbanê li we hemuyan pîroz be – Hepinizin Kurban Bayramı Kutlu Olsun.

Cejna Qurbanê lı hemu Müsülmanan pîroz be – Kurban bayramı tüm Müslümanlara kutlu olsun

Cejna we pîroz, qurbanê we qebûl, gunehên me efu mexfûr bibin. Bayramınız kutlu, kurbanınız kabul, günahlarımız afu mağfiret olsun.

Cejna we ya qurbanê ji dil û can pîroz be. Bi hêviya rojên şad û bextewar. Kurban bayramınız en içten dileklerimle kutlar, güzel günler dilerim.

Bi hevîya kû bive sedema aşîti,aramî u azadîye,cejna Qurbanê li we û malbata we pîroz be. -Siz ve aileniz, barış, huzur ve özgürlüğe katkıda bulunan herkesle birlikte Kurban Bayramı’nı kutlayın.

Cejna we pîroz, qurbanê we qebûl, gunehên me efu mexfûr bibin. -Bayramınız kutlu, kurbanınız kabul, günahlarımız afu mağfiret olsun.

Nûr’a Îslamê qelbê te tije bike, Mekana te fîrdews, cîranê te Hz. Mûhammed be. Cejna te bimbarek be. - İslamın nuru kalbine dolsun, Mekanın cennet, komşun Hz. Muhammed olsun. Bayramın mübarek olsun.

Cejna Qurbanê li hemu Misilmanan pîroz be Hêvîdar in, Cejna Qurbanê pîroz jî bona azadî, aşitî û bexteweriya gelan û cigir bûna , aramî û asayiş li navçeyê, bibe destpêkek. -Özgürlük, barış, huzur ve güvenin sağlanmasına vesile olması umuduyla, tüm Müslümanların Kurban Bayramı kutlu olsun.

Kürtçe bayram mesajı 2023! Kürtçe kurban bayramınız mübarek olsun mesajları ile ilgili etiketler Kurban Bayramı Kürtçe Bayram Mesajı Kürtçe Kurban Bayramı Mesajları
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.