Kürt halkı artık seni sevmiyor: Ahmet Türk aktif siyaseti bıraktı

80 yıllık hayatını PKK'nın siyasi taşeronluğunu yapmakla geçiren Ahmet Türk, aktif siyaseti bırakma kararı aldığını açıkladı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanlığı için yaptığı aday adaylığı başvurusunu birinci turda seçilememesi gerekçesiyle çeken Ahmet Türk, aktif siyaseti bıraktığını açıkladı.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) dün 10 il ve bağlı birçok ilçede belediye eşbaşkanları, belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyelerini belirlemek için halk oylaması gerçekleştirdi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanlığı için aday adaylığı başvurusu yapan Ahmet Türk, daha önce yaptığı açıklamada birinci turda seçilememesi halinde aday adaylığından çekileceğini belirtmişti. Türk, yüzde %50+1 barajnı geçemeyince adaylıktan çekildi.

Ahmet Türk, aktif siyaseti de bıraktığını açıkladı.

Kürt halkı artık seni sevmiyor: Ahmet Türk aktif siyaseti bıraktı ile ilgili etiketler Ahmet Türk DEM Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.