'Kürk Mantolu Madonna' romanını Madonna'nın hayatı sanan sunucudan çok konuşulacak tweet

'Kürk Mantolu Madonna' romanını şarkıcı Madonna'nın hayatı sanan Funda Özkalyoncu’nun twitter hesabından yaptığı paylaşım gündem oldu.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8’de yayınlanan ‘Aramızda kalmasın’ isimli programda Sabahattin Ali’nin eseri Kürk mantolu Madonna’yı şarkıcı Madonna’nın hayatı sana program yorumcusu Funda Özkalyoncu sosyal medyanın gündemine oturdu.
Skandal yorumun ardından Twitter’da en çok konuşalanlar listesine girmeyi başaran Özkalyoncu’nun geçmişte attığı iki tweet’te ortaya çıktı.
Özkalyoncu, sosyal medyada alay konusu olurken, 24 Eylül 2013'te attığı bir tweet de en çok paylaşılanlar arasına girdi. Özkalyoncu tweetinde "Çok cahil var çokk...napıcaz?" ifadesini kullanmış.

171020161754331832049_3.jpg

'Kürk Mantolu Madonna' romanını Madonna'nın hayatı sanan sunucudan çok konuşulacak tweet ile ilgili etiketler Şarkıcı Madonna Kürk Mantolu Madonna Funda Özkalyoncu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.