Küresel pop müziğin iki devinden işbirliği

Kısa süre önce 6. stüdyo albümü Changes'i piyasaya çıkaran Kanadalı pop şarkıcısı Justin Bieber ile K-pop grubu BTS'in ortak bir şarkı üzerinde çalıştıkları iddia edildi.

Page Six'in gündeme getirdiği iddiaya göre; ünlü K-pop grubu BTS ve Justin Bieber yeni bir işbirliğiyle hayranlarının karşısına çıkacak.

Pop yıldızlarına dair bilgiyi sızdıran kaynak ''Acele etmiyorlar ve doğru biçimde yayımlanacağından emin olmak istiyorlar.'' ifadelerini kullandı.

Şarkının, Justin Bieber'ın "Justice" isimli albümünü müzik listelerinde tutmak için albümün özel sürümünde yer alabileceği de iddialar arasında.

 ÇALIŞTIKLARI ŞİRKETLER BİRLEŞTİ

İşbirliğinin BTS ve Justin Bieber'ın çalıştığı şirketlerin kısa süre önce birleşmesinden kaynaklandığı düşünülüyor. BTS'in plak şirketi HYBE ve Justin Bieber'ın çalıştığı menajerlik şirketi SB Projects'in birleştiği 2 Nisan'da duyurulmuştu.

HYBE'ın bu ay YouTube kanalında yayıladığı videoda BTS üyeleri "Büyümeyi ve tüm sanatçılarla pozitif etkiyi paylaşmayı" umduklarını söylemişti.

Bieber daha önce verdiği bir röportajda BTS'e dair şu ifadeleri kullanmıştı: ''Tarih yazmayı bilen biri varsa bu BTS'tir. K-pop grubu müzik endüstrisindeki rekorları alt ediyor.''

HYBE ve Ithaca Holdings arasındaki anlaşmanın duyurulmasının ardından işbirliklerinin gündeme gelebileceği belirtilmişti.

Küresel pop müziğin iki devinden işbirliği ile ilgili etiketler Justin Bieber BTS müzik
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.