Kurbanlık fiyatları 2022! Büyükbaş-küçükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurbanlık fiyatları 2022 yılında artan ekonomik giderler ile birlikte şimdiden vatandaşlar tarafından merak edilir oldu. Kurban Bayramı’na az bir zaman kala büyükbaş kurbanlık fiyatları ile küçükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar ve kaç TL sorularına yanıt arandı. İşte, 2022 büyükbaş-küçükbaş kurbanlık fiyatları…

Kurban Bayramı için geri sayım devam ederken 2022 kurbanlık fiyatları araştırılmaya başlandı. Kırmızı et fiyatlarındaki anormal artışın kurbanlık fiyatlarını etkilemesine kesin gözüyle bakılmakta. Konu hakkında bazı açıklamalarda bulunan İzmir Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Osman Civil, kırmızı ette genel anlamda maliyet kaynaklı olarak fiyat artışları yaşanacağına ve buna bağlı olarak da tüketimde yaşanabilecek düşüşle beraber piyasalarda dengelerin oluşabileceğine işaret etti.

2022 Kurbanlık Fiyatları

Kurbanlık fiyatları 2022 yılında büyükbaş kurbanlıklar için ortalama 60-70 bin TL, küçükbaş kurbanlıklar içinde ortalama 3-4 bin TL gibi fiyatlardan başlaması bekleniyor.

Kurbanlık fiyatları 2022! Büyükbaş-küçükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar?

9 Temmuz tarihinde başlayacak Kurban Bayramı öncesinde 2021 yılında küçükbaş kurbanlıklar 1800 TL, büyükbaş kurbanlıkların fiyatları ise 25-30 bin TL’den başlıyordu.

2022 yılında özellikle kurbanlık taleplerinde ekonomik nedenlerden dolayı azalma olacağına işaret edilerek asıl sorunun yaz ayının biteceği dönemlerde yaşanacağına dikkat çekildi. İşletmelerde ise kesime gidecek hayvan talebi olacağından 2022 yılında büyükbaş kurbanlıklar, küçükbaş kurbanlıklar ise 3-4 bin TL’den başlayan fiyatlardan alıcı bulabilecek.

2022 Büyükbaş ve Küçükbaş Kurbanlık Fiyatları

Büyükbaş kurbanlık fiyatları: 60-70 bin TL
Küçükbaş kurbanlık fiyatları: 3-4 bin TL

Kurbanlık fiyatları 2022! Büyükbaş-küçükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar? ile ilgili etiketler kurbanlık fiyatları büyükbaş kurbanlık fiyatları küçükbaş kurbanlık fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.