Kurbağa adamlar Furkan'ı Karadeniz'de de arıyor!

İstanbul Boğazı’nda kaybolan ve 26 gündür haber alınamayan Furkan Yıldırım’ı arama çalışmaları 10 yaşındaki çocuğun rüyası üzerine Karaburun’da başladı.

İstanbul Boğazı’nda kaybolan ve 26 gündür haber alınamayan Furkan Yıldırım’ı arama çalışmaları 10 yaşındaki çocuğun rüyası üzerine Karaburun’da başladı.

kurbaga-adamlar-furkan-i-karadeniz-de-de-ariyor-9659932

Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın kurbağa adamları, Arnavutköy Karaburun ile Şile bölgesinde, 15 Temmuz Cumartesi günü İstanbul Boğazı'nda akıntıya kapılarak gözden kaybolan 17 yaşındaki Furkan Yıldırım'ı arıyor. Arama çalışmalarını 40 metreye kadar dalabilen 6 kurbağa adam yapıyor. Ayrıca botlarla deniz yüzeyinde de çalışma yapılıyor. Furkan'ın ailesi de arama çalışmalarını izliyor.

10 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN RÜYASI ÜZERİNE ARAMA YAPILIYOR

kurbaga-adamlar-furkan-i-karadeniz-de-de-ariyor-9659938

Öte yandan Akıntıburnu’nda arama ve kurtarma çalışmaları sürerken, 10 yaşındaki bir çocuğun rüyasında yaklaşık 5 gündür 4-5 kez, kaybolan Yıldırım’ı Arnavutköy Karaburun sahilinde kayalıklarda sıkıştığını görmesi üzerine orada da arama ve kurtarma çalışması başlatıldı. Çocuğun rüyasında, ‘anne ve baba beni kurtarın’ dediği ifade edildi.

Kurbağa adamlar Furkan'ı Karadeniz'de de arıyor! ile ilgili etiketler Karadeniz furkan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.